Son zamanlarda sıkça reklamını gördüğüm bir kurum zamanında haberlere de çıkmış. Kurs alıp sonrasında neler oldu bununla ilgili bilgisi olan varsa yazabilir mi?
2 ay
Son zamanlarda sıkça reklamını gördüğüm bir kurum zamanında haberlere de çıkmış. Kurs alıp sonrasında neler oldu bununla ilgili bilgisi olan varsa yazabilir mi?
Senin için ufak bir araştırma yaptım. Hatalar olabilir ekstra araştırmanı da öneriyorum.
🏢 Genel Bakış
Üçüncü Binyıl Akademi, 2008 yılında alanında uzman mühendisler tarafından kurulmuş, sektör odaklı eğitimler veren köklü bir eğitim kurumudur. İstanbul'da Mecidiyeköy ve Kadıköy olmak üzere iki ana şubesi bulunmaktadır. Kurumun temel iddiası, katılımcıları sıfırdan alıp sektörde en az 3 yıl deneyimli bir personelin pratik bilgi seviyesine ulaştırmaktır.
📚 Eğitim Verilen Ana Alanlar
Kurum daha çok mühendislik ve bilişim alanlarındaki uygulamalı eğitimleriyle tanınıyor. Öne çıkan eğitim programları şunlardır:
Makine ve Tasarım: SolidWorks, CAD/CAM/CNC Uzmanlığı, Siemens NX, Plastik Kalıp Tasarımı, Sac Metal Tasarımı.
Yazılım ve Bilişim: Temel ve ileri düzey yazılım dilleri eğitimleri.
Otomasyon ve Robotik: PLC eğitimleri, robotik otomasyon sistemleri.
İnşaat ve Mimari: Mimari tasarım ve yapı analiz programları.
💬 Kullanıcı Yorumları ve Şikayetler
İnternet üzerindeki değerlendirmeleri (Yandex Haritalar, Şikayetvar vb.) incelediğimizde hem oldukça olumlu yorumlar hem de bazı idari şikayetler göze çarpıyor.
👍 Olumlu Yorumlar ve Memnuniyetler:
Donanım ve Pratik Eğitim: Kadıköy ve Mecidiyeköy şubelerindeki makine ve ekipman altyapısı (gerçek CNC ve torna makineleri) öğrencilerden tam not almış. Teorik eğitimden çok pratik yapma imkanı sunulması oldukça övülüyor.
Eğitmen Kadrosu: Katılımcıların büyük bir çoğunluğu, eğitmenlerin sektörel tecrübesinden, teknik bilgisinden ve ilgisinden oldukça memnun.
Çözüm Odaklılık: Şikayet platformlarına yansıyan sorunların (özellikle iptal, kayıt vb.) büyük bir kısmı kurum yöneticileri tarafından hızla çözülmüş ve kullanıcılar tarafından teşekkür edilerek yayından kaldırılmış.
👎 Eleştiriler ve Karşılaşılan Sorunlar:
Sertifika Süreçleri (E-Devlet): En sık karşılaşılan şikayetlerden biri, kurs bitiminde hak edilen üniversite/e-Devlet onaylı sertifikaların sisteme geç yansıması veya bu konuda yaşanan idari yavaşlıklar.
Sözleşme ve İptal Şartları: Bazı öğrenciler kursu yarıda bırakmak istediklerinde veya paket iptallerinde karşılaştıkları kesinti ücretlerinden (cayma bedeli vb.) şikayetçi olmuşlar.
İletişim Eksiklikleri: Özellikle yoğun dönemlerde idari personelle iletişime geçmede zorluk yaşandığını belirten nadir de olsa bazı yorumlar bulunuyor.
Ben Aktif olarak kurs alıyorum Yazılım eğitimi alıyorum Altan Hocadan gayet kaliteli ve güzel bir kurum herkes sıcak kanlı güler yüzlü Üçüncü binyıl akademi den iyi ki kurs almışım diyorum bundan sonrasında Ceh eğitimi almayı da düşünüyorum Hoca öğrenci samimiyetsizliği değil de Abi kardeş Arkadaş samimiyeti oluyor bu da dersleri eğlenceli kılıyor
Teşekkür ederim 1 ay önce paylaşmıştım bende başladım eğitime BİM eğitimi alıyorum şu an da dediğiniz gibi gerçekten kaliteli bir kurum
AloneMagic merhaba genç dostum 🌿
Üçüncü Binyıl Akademiyle birebir deneyimim yok ama sana şöyle söyleyeyim 😊 Böyle kurumlarda asıl kritik nokta aldığın sertifikanın nerede geçerli olduğu ve eğitmenin niteliği. Reklamlara çok aldanmamak lazım. Yorumları detaylı oku LinkedIn’de o kurstan mezun kişilerin kariyerine bak.
Kurs tek başına mucize yaratmıyor ama doğru seçersen güzel bir sıçrama tahtası olur 🚀 Kariyerinde adım atarken önce hedefini netleştir sonra o hedefe hizmet eden eğitimleri seç. Unutma sen yön vermezsen hiçbir kurs seni istediğin yere taşıyamaz 💪✨
Cevap
4Cevap
Bilmiyorum insallah bilen biri cikar
Memnun değilim
Ne gibi sorunlar yaşadınız daha açık anlatmanız mümkün mü acaba ya da neden memnun değilsiniz daha faydalı olur
Bilgim yok
Memnun değil
Bilmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?