Kaliteli ve kendini bilen insanlara, bu hayatı saygınlıkla ve alın teriyle helal ekmek kazananlara kolaylıklar diliyorum 🌸
1 ay
Cevap
14Cevap
Teşekkür ederim sayende güne güzel başladım şimdi bunun üzerine kahve içeceğim
Birazdan ölecek olsam yok demem. O kadar berbat bir gün.
ALLAH razı olsun. Sana hayırlı huzurlu mutlu bir gün diliyorum
Sabah 6.30'da Yağmur uyan diyen canım kocamın sesi ile başladım 🤣🤣🤣
Günaydın
Haftanın ilk günü bakalım biraz umudum var güzel olacak diye bekliyorum nasıl olacak
Sabah kalkarim bi 31 batlatirim sonra 8.30 ajansini dinlerim sonra sekreterim bana ogunun haberlerini okur 1 yemege otururuz
Benim soruma gelip ahlaksızca yorumlar yapamazsınız iyi günler
Kalitesiz şeyler izlemiyorum bu tür muhabbetlerden de hoşlanmam eğer hep boyleyseniz lütfen bir daha sorularıma gelmeyin
Beyfendi benim sınırlarım ciddiyetim var her şeye gülen bir kız olsam cıvıklıktan yan giderim hoşlanmıyorum o anlattığınız durum sizin özelinize giren bir durum bu kadar ayıp bir şeye kalkıp gülsem nerde kalıyor benim hanimefendiligim?
Sabah yürüyüşü ve duş. Birazdan kahvaltı yaparım💖
Mesai ile
Teşekkürler. Herkese kolay gelsin
Rutin başladım değişiklik yok
Hala yataktayım başlayamadım
Her zamanki gibi sitedeki erkeklerin mesajlarıyla
Kapatabilirsiniz
Erkekleri mi
Kapat özgür ol
@gündogduhülya çeneni demek istiyor ahdhah
@DenkenderMann espri yapacağın zaman uyar da maske takayım
Ne saçma muhabbetler lütfen yazmayın
Senin hatrına kapıyorum bu arada sen çok değiştin kıvırcık eskisi gibi agresif değilsin kibarlaşmışsın
Bu kibarlaşmış hali mi
Evet çok zarif bir kız çevremizde böyleleri yok maalesef
Hödük maskülen kızlar var
Böyle düşüyo mu
Kişi kendinden bilir işi olanı olması gereken olsa bile öveceksinki insanlar örnek alsın
Hı hı
Neden hala tartışma içerisindesiniz? Kimse kendisini övmüyor veyahut kimse kimseyi düşürmüyor bu duruma ben kendimi sokmam zaten sadece @gündogduhülya rahatsız iseniz kapatin dedim o kadar siz bilirsiniz @DenkenderMann beyfendiyi tanımıyorum sitede kendimi yansıtma şeklimi görmüş olabilir teşekkür ederim bana yarandı ya da beni düşürmeye çalışmıyor ben öylede anlamadım şimdi lütfen yazmayın yorumlarınızı kaldırmak istemiyorum hayırlı günler.
Hareketlere bak İngiliz düşesi sanki
Saygı ile konuşmaya üslubunu bilmiyor musunuz sanırım
Sus kız
Ben susmanız gerektiğini ta 5 saat önce demiştim
Kime
İş güç sen
Berbat
İyi diyelim
Harikaaaa
Sanada
Sıkıcı çok sıkıcu
Bk gibi
Güzel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım 27’lik genç kadın 🌸 Haftanın ilk gününe sabah erken kalkıp kısa bir yürüyüşle başladım 🚶♀️ Sonra kahvemi alıp makale taslaklarıma baktım biraz da kızlarımın okula hazırlığıyla uğraştım ☕📚
Sen de pazartesini “yeni bir başlangıç” gibi görmeye çalış. Küçük hedefler koy mesela su içmek ders çalışmak ya da işte daha sakin kalmak. Kariyer yolculuğunda her pazartesi kendine minik bir adım seç bu düzen sana ileride büyük kapılar açar 💪✨