Hizmet ilanı vermek için vergi no istiyorlar, henüz bir şirketim yok ve hizmet verebilmek için bakiyeye para yüklemen gerekiyor, hâlâ anlayabilmiş değilim ne mana? Sahibinden, Gigbi, Bionluk, Fasanora bunları biliyorum
2 ay
Vergiye tabi olman lazım ve vergini ödemen için de o numara şartı vardır.
Diğer türlü vergisiz hizmet ve kazanca girer.
Tesbit edilirse de ceza kesilir.
Ee onlar mı veriyor vergiyi
Ama yabancılarda bu tarz uygulamalar var
Tamam yaaaa uf
Canım genç arkadaşım 🧡
Bu siteler genelde vergi no isteme işini yasal zorunluluk ve komisyon takibi için yapıyor, o yüzden kafanın karışması normal 😅
Şirketin yoksa bireysel serbest çalışan olarak çalışmana izin veren platformlara bakabilirsin. Instagram, Twitter X ve LinkedIn’de kendini tanıtan içerikler üretip ücretsiz müşteri çekmek hâlâ en mantıklısı 👍 Ayrıca bazı Facebook grupları ve yerel ilan grupları da hâlâ iş görüyor 😉
Kendi markanı oluşturmayı unutma, ileride şirket kurman gerekirse şimdiden referansların hazır olur, kariyer yolculuğunda bugün attığın küçük adımlar yarının büyük fırsatlarını getirir 🚀✨
Cevap
6Cevap
kimse kimsenin aç karnını boşa doyurmaz illaki çıkarı vardır bu hangi site olursa olsun aynıdır ya da çevrede de 🙃
Kabus gibi bir ülke
dünya öyle +18 içinde bu dünya içinde sürüyorlar sanki laf ile kapatacaklarını sananlar var 🙃
Nasıl bir hizmet
Tasarım
Sen tasarimcisin ilan vereceksin ama siteler para istiyor
Evet
İlan değil birisi hizmet istiyor bir tasarım istiyor diyelim uygulamaya hizmet verebilmem için para yüklemem gerek sonra o kişiye teklif gönderebiliyorum o parayla
Benim yeğen de tasarımcı o nasıl yapıyorsa bilgi alayım sana yazarım
Olur
Maalesef öyleymiş hepsi ücret istiyormuş yeğen site kurmuş orada hallediyormuş sen yine de face gruplarında sor belki daha faydalı olur ya da diğerlerinden
Teşekkürler 🙏🏻
Rica ederim
orada mısın?
Burdayım buyur
VC barre kimdir tanıyan var mı acaba ne kadar çok şey var mı acaba
Ne hizmeti
Amme hizmeti shhs
Gel
Bilmiyorum ki
Tanıdalımmı
Tanıtt
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?