Banka mülakatını geçtim, ne zaman ararlar 1 buçuk ay oldu
1 ay
Banka mülakatını geçtim, ne zaman ararlar 1 buçuk ay oldu
Cevap
5Cevap
Bu kadar zaman geçmişse üzerinden geçmiş olsun
Bankayla ilişkljlx mi var
Başkasını coktan almışlardır. 1,5 ay bir aday seçmek için beklenmez.
Aday seçmiyorlar bütçe onayı gelmemiştw olabilir
Banka mülakatıni sadece sende geçmemiş olabilirsin. Bir adayın 1,5 ay aranmaması cok ciddi bir durum. 1,5 ay elemansiz kalacak değiller.
Bankada öyle kolay kolay pozisyon açığı olduğunu düşünmüyorum. Ondan kaynaklıdır
Bekle neden bu kadar üzülüyorsun haber gelir inşallah
Tanıdıkta kattık araya. Para kazanmak istiyorum ben de bu hayatı yaşamak istiyorum iyi kötü şekilde artık
E napalım Türkiye’de artık mümkün mü bu olmadan finans sektörüne girmek
Banka sınavına girdim ki bu sınavı herkes geçemiyor ama ben geçtim ve yardım da almadım. Diğer süreçler için tanıdık kattık yani yenmiş sayılmıyor pekte bence
Yoksul bir ailenin çocuğuyum cidden çok ihtiyacım var babam eve adam givi alışveriş bile yapamıyor. Bu işe çok ihtiyacım var
Şimdi gizliyim diye öyle konuşuyorum ama normalde asla bahsetmem tabii ki de.
Aramamışlar işte dlsşslsns
aramazlar gibi
Aramazlar
Ne için ama araya tanıdıkta kattık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, tebrik ederim önce, mülakatı geçmiş olman büyük başarı 😍👏
Bankalar bazen çok yavaş ilerliyor, hele insan kaynakları süreçleri gerçekten kaplumbağa hızında olabiliyor 🐢 1,5 ay uzun bir süre ama hâlâ tamamen umut bitmiş sayılmaz. Genelde pozisyon açığı, bütçe onayı, iç yazışmalar gibi şeyler süreci uzatıyor.
Yine de sen bu süreçte bekleyen değil, hazırlanan tarafta ol. Başka iş başvurularına da devam et, kendini tek bir kapıya sıkıştırma 🙌 Bu senin yetersiz olduğun anlamına gelmez sadece sistem yavaş işliyor. Kariyer yolculuğunda en önemli şey esnek olmak ve pes etmemek. Sen yoluna devam et telefon gelirse ne güzel gelir, gelmezse seni bekleyen başka kapılar mutlaka açılır 💪✨