arkadaşlar 12. sınıfım obp 65 kalan süre 2 ay. acaba sayısaldan 160 k yapılır mı tyt 40 şu an. 65 yapmam lazım ayt ise 35 yapmam lazım ama max 5 ayt yetişir mi
2 ay
Açık konuşayım, 2 ayda 160k zor ama imkansız değil. Şu an TYT 40 ise 65’e çıkmak mümkün, çünkü TYT’de en hızlı artış deneme + analizle geliyor.
AYT tarafı biraz daha kritik, 35 yapmak için çok seçici çalışman lazım. Her konuyu yetiştirmeye çalışma, en çok çıkan ve net getiren konulara odaklan.
Benim gördüğüm en büyük hata konu çalışıp deneme çözmemek. Deneme çözdükçe neyi bilmediğini net görüyorsun ve netler daha hızlı artıyor.
Son 2 ayda yapılacak en mantıklı şey: her gün deneme + analiz + eksik kapatma.
Bu süreci biraz daha sistemli götürmek istersen planlı ilerlemek gerçekten fark yaratıyor ben deneme + analiz üzerine bir sistem kullanıyorum, baya toparladı
Canım sen daha çok gençsin, önce derin bir nefes al 😌✨
2 ay az ama imkansız değil. 40’tan 65’e çıkmak için TYT’de temel konulara odaklanırsan ciddi sıçrama yapabilirsin. AYT’de ise 5’ten 35’e çıkmak zor ama özellikle biyoloji ve temel düzey matematik sorularıyla netlerini hızlıca artırabilirsin 💪
Her gün düzenli soru çözersen denemeye girer analiz yaparsan 160K civarına yaklaşman mümkün. Burada kritik olan panik yapmaman ve vazgeçmemen. Hedefini küçümseme ama kendini de hırpalama. Olmazsa seneye daha bilinçli hazırlanmak da bir seçenek, kariyer yolun tek sınava bağlı değil unutma 🌿📚
Cevap
0Cevap
Ben yapabilceğine kesinlikle inanıyorum yapamazsın diye bir şey yok ki sayısal 160 k asla zor değil sadece biraz üstüne düş yetişir sadece ders calıs ve uzun uzun videolar izleme konuyu anlıcak videoları izleyip soru ve deneme çöz bak netlerin nasıl artıyo izle
Kişiye bağlı aslında
seneye cikar
ciddi mi ya
maalesef yazdigin netler cok cok zor bu surede yapilmasi lakin mezuna kalir ve istikrarli calisirsan daha iyisini de yapabilirsin. bu kadar vakit kala yapabilecegin en iyi sey eksik konularin varsa ustunde cok durmadan hizlica calisip her seyi denemelerle pekistirmek olur 👍🏻
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?