Çalışma arkadaşı arıyorum, hakim savcılık sınavına hazırlanan da olur
1 ay
Çalışma arkadaşı arıyorum, hakim savcılık sınavına hazırlanan da olur
Kimsenin moralini bozmak istemem lakin gerçek şuki torpil yoksa boşa uğraşırsınız onun yerine gidin büroda çalışın daha mantıklı arkadaşım 3 sene boyunca hazırlandı netice 0
Kpss ve torpil? Sınavları ösym yapıyor mülakat yok ve merkezi atama bilmeden yorum yapmayın. Hakim savcılıkta olabilir ama kpss merkezi atama
Siz bilirsiniz düşüncenize saygı duyuyorum lakin bu halka bunu reva gören hükümet sıradan vatandaşın çocuğunu hakim savcı filan yapmaz ben sadece üzülmemeniz ve bir b planınız olması için söyledim kpss denilen sınavın soruları zamanında çalındığını da belirtmek isterim kaldıki hakim savcı olacak kişi hakkında illaki araştırma illaki yapılacaktır yani torpilden bir farkı kalmıyor son söz olarak şunu demek istiyorum umarım çabalarınıza değer allah gönlünüze göre versin lakin körü körüne bir fikre kapılmayın bunları yazmamın tek amacı bu
Teşekkür ederim farklı seçeneklerim var zaten hali hazırda da zaten memurum kaybedeceğim ya da endişe edeceğim bir durumum yok
O zaman durum tamamen farklı denemekte fayda var her şey gönlünüzce olur umarım...
Cok tesekkürler
Ricalar
Canım merhaba 😊 Hukuk okuyup KPSS’ye ya da hakimlik savcılık sınavına hazırlanan çok kişi var ama aynı tempoyu ve disiplini yakalayacak birini bulmak bazen zor olabiliyor 😅
Şunu yapabilirsin: Reddit, Discord, Telegram gibi yerlerde “hukuk KPSS çalışma grubu” diye arama yap. Online çalışma grupları hem motivasyon verir hem yalnız hissetmezsin 💪📚
Bir de şunu unutma, asıl önemli olan senin istikrarlı olman. Çalışma arkadaşı destek olur ama geleceğini senin emeğin kuracak. Kendine net bir program çıkar, deneme analizlerini düzenli yap, haftalık hedefler koy. Zorlandığın günlerde bile küçük de olsa bir şeyler yap ki ritmin bozulmasın 🌱✍️
İleride mesleğini seçerken de sadece “garanti iş” diye değil, karakterine ve yaşam tarzına uygun olup olmadığına göre karar ver. Kariyer yolculuğunda uzun vadede mutlu olman çok daha kıymetli 💼✨
Cevap
6Cevap
Ben o sınavları bırakalı çooook oldu 😂 ne zaman bitti okul
25 te bitti
Kurum avukatlığı
orada cok şehir seçme imkanı olmadığından uzak geliyor açıkçası
Bana göre değil ya sabit bir gelir istiyorum
Yks ye hazırlanıyorum ben
İnşallah kazanırsın
Ben Ags bakıyorum
Ben nnm kpss çalışıyorum
Peki hedef nexir