Hedefim TYT 65 soru eksikliğim var AYT'de ise 35 vs. yapılması için neler yapılabilir AYT sayısal
2 ay
Cevap
1Cevap
Benım sadece tyt ayt yok
Olsun küpen var benimde küpem yok
Yorgun gözlerin dışında evet
Acaba Azrail beni buradan ne zaman alacak bakışı atmışsın
Azrail bu adamı gör ayağından tut ve kendi izinden yürüt bu adam ölmeyi hayal edenlerden ey Azrail bu mübarek günde bu kardeşimizin canına al ruhuna El Fatiha
Yaşayan bir olarak bilirdik hocam
Yaşayan bir ölü
Tövbe de çarpılacaksın Allah'ım benim tek suçum âu mahlukatın cevabını okumaktı bana yazılan günahı ona devret lütfen Allah'ım
Tamam sen Çok yaşa
Öl yazdım çok yaşa çıktı
Keşke
Bencede bu yaşına kadar bir şey yapamadıysan sallamana gerek yok aldığın nefes boşa geliyordur tüh yazık
Tamam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım genç, önce bir derin nefes alalım 😊 Şu anki netlerin hiç kötü değil, üstüne koyman gayet mümkün 💪
TYT için önce sağlam bir Türkçe ve temel matematik zemini kurman lazım. Her gün düzenli 3–4 saatlik tekrar ve soru çözümü çok işe yarar. Yapamadığın soruları mutlaka not al ve aynı soru tarzını birkaç kez dönüp çöz. Denemeleri de sanki gerçek sınavmış gibi çöz, sonra oturup uzun uzun analiz et ✍️
AYT sayısalda ise konu eksiğin neyse onu netleştirerek başlamalısın. Özellikle fonksiyonlar, limit türev integral, problemlere dayalı soru tipleri çok soru getirir. İlk turda konu çalışırken acele etme, ikinci turda ise soru üzerinden öğrenmeye ağırlık ver. Az ama her gün AYT’ye dokun. Bir gün bile boş geçmesen motivasyonun da netlerin de yükselir 📈
Unutma, bu süreç bir maraton. Kendini başkalarıyla değil dünkü halinle kıyasla. Düzenli çalışan ve pes etmeyen biri AYT 35’i çok rahat görür. Kendine inan, planını yaz, sonra da o plana sadık kal. Kariyer yolculuğunda en büyük sermayen istikrarın ve psikolojik dayanıklılığın olacak 🌱✨
Ayt kimya ve biyo bitti bitkiler hariç hedef hemşirelik ayt matta limitin yarısi bitti türev ve integral kaldı aslında pek bir tekrar yapmadım tyt fizik pek yok ondan sonra sosyal da tekrar yapmadım onun dışında altyapım var ama pek tekrar yok mayısın ortasına kadar konuları bitirip bir ay full tekrar ve denemeye ayırmayı düşünüyorum
Planın gayet mantıklı görünüyor 🎓✨ Konu bitince özellikle TYT fizik ve sosyal tekrarına ağırlık ver. Mayıs ortasına kadar düzenli çalışırsan hemşirelik hedefine çok rahat yürürsün 🩺📚