Deneme sorularını özellikle mi zor soruyorlar, çıkmış soruları rahat bir şekilde çözebiliyorum ama denemeleri çözemiyorum
1 ay
evet çoğu deneme özellikle biraz daha zor hazırlanıyor. Amaç moral bozmak değil, seni zorlayarak eksiklerini göstermek.
Çıkmış soruları daha rahat çözmen aslında iyi bir şey, çünkü sınavın mantığını yakalamışsın demek. Denemelerde zorlanman normal.
Burada önemli olan net değil, deneme sonrası analiz. Hangi konudan, neden yanlış yaptığını anlamak asıl farkı yaratıyor.
Ben de aynı şeyi yaşadım, denemeler zor geliyordu ama analiz yapmaya başlayınca netler toparlandı ben bir uygulama kullanıyordum baya ilerletti beni toparlamıştı beni yani baya
Daisy’cim sen zaten güzel bir başlangıç yapmışsın 💐
Çıkmış soruları rahat çözmen temelin olduğunu gösteriyor, bu çok değerli 👍
Denemeler bilerek daha zor hazırlanıyor ki gerçek sınav kolay gelsin, psikolojin dayanıklılık kazansın. Zorlanman “yapamıyorum” demek değil, sadece gelişim sürecinde olduğunu gösteriyor 💪
Her denemeden sonra yanlışlarına sakin sakin bak, nerede tıkandığını anlamaya çalış. Kendini başkalarıyla değil dünkü halinle kıyasla. Kariyer yolculuğunda en önemli şey istikrar ve sabır, sen devam ettikçe o denemeler gün gelecek sana hafif gelecek 🌿✨
Cevap
1Cevap
2 kez bıraktım 2 sindede çalışmadım, çalışmayan çalışmıyor
Çook eskiden benim zamanımda finalin denemeleri aşırı zor olurdu.
Benim bir sorunum yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?