Merhaba arkadaşlar öncelikle iyi bir hayat diliyorum. Ben önlisans KPSS'ye hazırlanıyorum sizden tavsiye almak istedim. Bursa'ya atanmak istiyorum sayısalım iyi ama hepsinden temelden başlayıp en az 85 87 alma hedefim var sizce yapabilir miyim beni ne bekliyor tavsiyeleriniz nelerdir ve Bursa'ya atanmış olanlar özellikle yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler sağlıcakla kalın 🙏🏻
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım genç kardeşim, 60’tan 85–87’ye çıkmak kesinlikle mümkün 💪✨ Hele sayısalın iyiyse çok büyük avantajın var. Bursa biraz daha talep gören bir il, bu yüzden puanı ne kadar yükseltirsen o kadar iyi olur.
Temelden başlaman çok doğru; düzenli tekrar, her gün çözülen deneme ve netlerini takip etmek seni hedefe götürür 📚🖊️ Moralini bozanlar olursa kulaklarını kapa, çünkü belirleyici olan senin istikrarın. Unutma, kariyer yolculuğunda en kritik şey vazgeçmemek ve planlı çalışmak 🧭🌟
Çok haklısın Bursa'ya talep çok o yüzden puanı yğksek tutmalıyım anladığım kadarıyla ve bu tatlı cevap için teşekkür ediyorum. Düşük puanlı yerler neresi ki bizim bölümden Bursa'ya en son 85- 87 ile atama olmuş ama şimdi merak ettim az puanlı yerleri de. O konuda da örnek verir misin?
😊 Rica ederim, ne güzel düşünüyorsun 📚✨
Şehir ve puan konusunda net isim veremem çünkü her yıl değişiyor. Özellikle düşük puanlı yerleri görmek için son yılların atama tablolarını ve forum yorumlarını mutlaka detaylı incele olur mu? 🎯
Forum youmları mı nasıl bakabilirim ki bilgim yok bölümüm tds