Gönül ister ki herkes sevdiği işi yapsın ama hayat şartları...
2 ay
Gönül ister ki herkes sevdiği işi yapsın ama hayat şartları...
Kendi alanımda bir iş yapmak isterdim ama çok geliştiremedim kendimi zaman kısa öğrenilecek konu çok birazda eğitim sıkıntılıydı ama sorunun çoğunluğu bendeydi kimseyi suçlayamam. Çocukluk hayalimdi ama kader işte.
Canım 26 yaşındasın daha yolun çok başındasın 🥰
Ben sosyoloji mezunuyum ve şu an hem hocayım hem kariyer koçluğu yapıyorum ama bu noktaya gelmem bayağı dolambaçlı oldu diyebilirim 😅 İlk yıllarda sevmediğim işlerde de çalıştım ama hepsi bana yönümü buldurdu.
Hayat şartları bazen bizi farklı yerlere savuruyor evet ama içten içe ne istediğini hiç bırakma 🌱 Sevmediğin işte de kendine bir şey katmaya bak sonra fırsat yakaladığında yönünü değiştirmek çok daha kolay oluyor. Kariyer bir kere seçilip mühürlenen bir şey değil zamanla şekillenen bir yolculuk unutma 💫
Cevap
12Cevap
şu an işim yok
Hayır. Öğretmenlik bitirdim ama mühendislik yapıyorum..
Bilgisayar hariç bütün mühendislikler için mühendislik diplomasi gerekiyor sanıyordum
Yaptığım iş mühendislik olarak geçiyor. İmza yetkisi gerekmeyen.
Ne mühendisliği ki
Cad (bilgisayar destekli tasarım) / Cam (Bilgisayar destekli üretim)
Yani Cad/Cam mühendisi,
Üretim mühendisi de denilebilir.
Hmm anladım. Bildiğim kadarıyla endüstri mühendisleri de üretim mühendisi olarak çalışabiliyor mesela. Onun ayrı bir bölümü olmadığı için sanırım farklı dallardan o işi yapanlar var
Endüstri mühendisleri üretim yapmazlar. Üretim alanını düzenlerler. Biz direkt üretiriz..
Fabrikanın kilit noktası biziz.
Üretim mühendisi dediğim üretim yapmıyor zaten. Denetliyor
👍
Açık lise mezunuyum farklı iş yapıyom ama ilgi alanım olan bir iş
İlgi alanınsa şanslısın
Mezun olduğum işi yapıyorum. Ama uzun süre farklı işler yaptım.
Mezuniyetim Bilgisayar ve Kamu ben Ticari faaliyetlerimin yönetimini yapıyorum
Mezun olduğum mesleği yapsaydım şuana gökyüzünde olurdum sanırım ne yazık ki aklımın ucundan bile geçmeyen bi meslekte çalışıyorum
Üni mezunuyum amelelik yapıyotum peki ya siz
Mezun olduğum işi yapıyorum ana gelirim bu.
Mezun oldum işi taaaa sonradan yaptım
Mezun olduğum işi yapıyorum
Farklı
Mezun olduğum meslek
Mezun olduğum meslek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?