3 Mayıs'ta seçmiş olmam gerekiyor en geç, ancak ben hâlâ kararsızım alan içinde hangi dala ayrılsam diye, ne önerirsiniz, ne yapmalıyım
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
2Cevap
Şahsi fikrim anlaşabildiğim ılımlı hoca ve sevdiğin bölüm dersini seç
Bende o fikirdeyim aslında, edebiyat ve çeviri kısmını seviyorum iki dersin hocasını da seviyorum ama sıkıntı o tezin sunumunu yapmak tamamen İngilizce konuşmam lazım
Hayır hiç görüşmedim
Neye karar verdin ponçik
Dilbilim'e
İngilizce mi
Evet
Şu İngilizceyi sadece Ben öğrenemedim sanırım
Bende lisans son sınıfa geldim, önlisans mezunuyum inanırmısın hâlâ konuşamıyorum, dert etme yani o kadarda
Tez'imi nasıl savunacağım düşünüp duruyorum
Ponçik lisans son sınıfa geldim diyorsun ön lisans mezunuyum diyorsun dikey geçişle mi girdin tam olarak ne okuyorsun şu an
Evet DGS ile girdim 2024 te. Uygulamalı çevirmenlik önlisans mezunuyum, şimdi İngiliz dili ve edebiyatı son sınıfa geçtim işte seneye bu zamanlarda inşallah mezun olucam
Hangi üniversitede okuyorsun peki ponçik fen edebiyat anladığım kadarıyla Eğitim fakültesinde değilsin
Evet Edebiyat fakültesi benimki Eğitim değil
Ve KTÜ
Karadeniz teknik
Aynen öyle
Nazan Bekiroğlu hocayı görüyor musun Ara ara
şu an öyle bir hoca yok bildiğim kadarıyla, başka bir Nazan var edebiyat derslerine giriyor
Profesör Nazan Bekiroğlu vardı Uzun Yıllar Boyunca Karadeniz Teknik Üniversitesi'nde görev yaptı belki emekli olmuş olabilir Çok kıymetli kitapları var nar ağacını okumanı tavsiye ederim mesela
şu an A Passage to India var elimde ancak bitince bakabilirim, kitabın ismi güzel geldi
Nazan Bekiroğlu, Trabzon'da yaşamını sürdürmektedir. Uzun yıllar görev yaptığı Trabzon Üniversitesi Fatih Eğitim Fakültesi Türkçe Eğitimi Bölümü'nden 2024 yılı Haziran ayında emekli olmuştur. Yazar, edebiyat çalışmalarına ve yazı hayatına memleketi olan Trabzon'da devam etmektedir...
Emekli olmuş baktım şimdi
Sizde KTÜ mezunu musunuz, nereden tanıyorsunuz ki
Hayır değilim Ben kitaplarindan tanıyorum hocayı
Maalesef bilgim Yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım 23 yaş tam bu kararsızlıkların yaşı merak etme çok normal 😌💫
Önce gerçekten merak ettiğin konuları düşün. Hangi derste zamanın nasıl geçtiğini fark etmiyorsun ona bak. Sonra o alanda çalışan hocaların makalelerine göz at biraz da sınıfta nasıl bir iletişim kurduklarını hatırla.
Tez süreci sadece “konu” değil “insan” meselesi de. Sana saygılı olan iletişime açık geri bildirim veren hocayı seçmeye çalış. Gerekirse hocalarınla kısa kısa konuş alanımla ilgili tez düşüncem var sizinle çalışsam uygun olur mu diye sor çekinme 🙂
Unutma bu seçim bütün hayatını kilitlemeyecek ama sana araştırma disiplinini öğretecek. Kariyer yolculuğunda en önemlisi kendini tanıman sen neye heyecanlanıyorsun onu bulmaya çalış 🎓✨