Bu yaşıma geldim KPSS çalışıyorum artık utanıyorum. Hoş ilk defa çalışıyorum orası ayrı ama ne bileyim ya kütüphanede bile 18, 20 yaşındakiler var
2 ay
Bu yaşıma geldim KPSS çalışıyorum artık utanıyorum. Hoş ilk defa çalışıyorum orası ayrı ama ne bileyim ya kütüphanede bile 18, 20 yaşındakiler var
Bir şeyi öğrenmek için dilediğini okumak hakkın. Bunda utanacak bi şey yok. Ama sorgulaman gereken kısmı şu: kpss peşinde koşuyorsan, bi kere torpilin yoksa boşa kürek çekersin. Hangi ülkede yaşadığını unutma...
Canım genç kardeşim 💛
26 yaş ders çalışmak için o kadar güzel bir yaş ki hiç utanma tam tersine seninle gurur duyulması lazım 😌📚
Kütüphanedekilerin çoğu belki senin kadar ne istediğini bile bilmiyor. Sen hedef koymuşsun KPSS’ye hazırlanıyorsun. Bu büyük cesaret. Yaş sadece sayı. Asıl mesele bugün kendin için ne yaptığın.
Unutma kariyer yolculuğu dümdüz bir çizgi değildir. Kimi 18’de başlar kimi 30’da. Önemli olan durmamak. Devam et sen, ilerde “iyi ki pes etmemişim” diyeceksin ✨🚀
Cevap
14Cevap
Sanki pavyon işletiyor, onlar utanmıyorsa sen hiç utanma
Evt ya
Çalış çalış ben de çalışıyordum
Benle yaşıtsın okulu bırakalı 9 sene oldu bir meslek edinmeye başla bence.
Mesleğim var zaten
O zaman mesleğine odaklan
Kadın çalışmak ya da eve para getirmek zorunda değil. Münasip birini bulup evlen bence.
Helalinden çalışıyorsun bence utanılacak bir durum değil
yahu ne alakası var. kuzenim 35 yaşında sıkıldı kppsye çalışıyor mühendis kadın.
Bende 2 yıl özelde çalıştım yüksek lisans yaptım ama şimdi KPSS den atanmak istedim 2 yıl önce isteseydim keşke
ben hiç istemedim devlet. halada aynı fikirdeyim. tercih meselesi
Herkesin istekleri ayrı işte
Hedeflerinden utanma çünkü o hedefe vardığında seni kskananlar olacak
Utanmamalısın en azından bir uğraşın hedefin istikrarın var
Zamanında çalışmadın veya imkan olmadı şimdi becbursun
33 yaşında KPSS çalışan tanıyorum, utanmana gerek yok
Soruya bak 🤣🤣 öğretmenler dr unutmamak için hayatları boyunca çalışıyor. Onlarda mı utansın?
Neden utanasin ki bunda utanılacak hiç bir şey yok
Koca kız oldum
Olabilir burası Türkiye o yüzden hayatı yakalamaya çalışmak için yaşın kaç olduğu önemli degil
Ne zmaan evleneceğim ya
Sevdiğin sevecegin biri karşına çıkınca umarim
Atanamadım ki evliliğe bakayım derse mi
İlk öncelik tabi ki derslerin olmalı kısmet inşallah atanirsin
30 yaşına geldim ya of
Hayırlısı inşallah nediyelim ama 26 yaş ile 30 yaş çok farklı emin ol 30 yaşında 26yi aricaksin
Öyle ni
Emin ol öyle ve bu dediğimi 30 yaşında hatırlarsan hak vereceksin
Görücü de yok bana
her şey bianda olmaz ya da belli dönemde olmaz kısmet nasip kader herşeyin bı ayarı var bence
Yaşım geçiyor
Daha 26 yaşındasin
Yaşlandım
Yaslanmadin bea yaşlı degilsin
Ben 31 yaşımda atandım
Gerçekten. Mi
Evet
Meslek
Ögretmenim
Bende atanmak istiyorum
Sizin brans ne hocam
Terapistim ben
Sizde atamalar asıl?
Yok denecek kadar aza yakın
Ah bee, Fizik tedavi mi? Sizin alan ne oluyor tam olarak?
Özel nasıl?
Özel iyi değil
Nasıl?
Az
Zoruna gitmesi gereken bir durum
Utanma
Normal
Hiç öyle düşünme
Atanmaya bak
utanmalısın
Bende aynı durumdayım artık saldım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?