Ne önerirsiniz? Biraz yeteneğime bağlı da olmasını istiyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
2 ay
Ne önerirsiniz? Biraz yeteneğime bağlı da olmasını istiyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Cevap
3Cevap
Netur kabiliyetin ve becerin var? İş kurmak için sermaye lazım
Bilmiyorum hevesli olduğum şeyler var yeteneğim var mı bilmiyorum iş imkanı var mı onu bilmiyorum işim belli olsun yeter
Eş. Aile var mı?
Fiziken kendin işçi olarak he yerde basit işlerde calisabilrisin
Eşim yok ailemle yaşıyorum bekarım yani
Anladım. Muhtemelen geçmiş deneyim yok. Eğitim de sanırım lise düzeyinde mi?
Durumuna ait detaylı bilgi ve ona göre yönlendirme yapılır ama genelden verilen bilgiler etik de olmaz
Üni de sağlık yüksek okulu okudum ben ne işe yarar
Hangi alanda okudun?
Senin iyi bir danışman ve ogretmenle kpss ye çalışman lazım. Tam yerindesin
Hastane istemiyorum ben arkadaşım başka iş bul ya da önerin varsa aöyle
İş var ama, yapacağın iş ağır ve ücreti diğerine göre çeyrek. Gel orduya sana tekstilde iş hazir
Yani senin vizyonun buysa teşekkür ederim
Benim vizyonum çok daha fazla. Lakin kime neyi ne kadar ne için vermem gerektiğini ben bana sunulan ile belirlerim. Bana sunulmayan vizyonsuzluga benden de aynısi verilir. Dünyanın al ver dengesini bozabiliyorsan o çok var olmuş vizyonunla ederin kadarına layık olduğunu da bilmen gerekirdi ki ukalalik yapmamış olurdun
şu an mesleğin ne neden bırakmak istiyorsun
Hemşireyim ama stabil değil çalıştığım yer servis değiştiriyorlar eğer samimiyet kurmazsan bu bir kişiyle sorum yaşasanda işini yani çalışacağın yeri değiştirmekle son buluyor ve bundan bıktım açıkçası belirsiLik istikrarsızlık ve zaman yok kendime sağlığıma
Ben hemşirede değilim ebeyim yoğun bakım yapamam başka birimlere bakamam kimse destek çıkmıyor müdür dediklerin çelme takıyor davalık oluyorsun cimerlik oluyorsun yöneticin yönlendirmesi gerekirken
Orada deneme süresini beklemeden fes ediyorlar ki benim derdim o değil ilerde yapılmaz bu iş hastalık var sağlık var yatırım amaçlı ilerde yapılacak kariyer arıyorum bu işimin kamuda bile sürdürülebilir olduğunu düşünmüyorum sağlık sorunu yaşadım bir iki kere
Mesleğim güzel değil çalışanlar karaktersiz terbiyesiz ilkokul mezunu personele muhtaçsın işin içinde olmadığınız için bilmiyorsunuz
Aç kalır mıyım 😂 yani üretim tasarım işi yapmak istiyorum evden online işler daha iyi gibi mesela grafik ya da moda tasarım işi para getirir mi
Karaciğerle ilgili sorunum var
Yeteneğin ne ki
kendi işin olacaksa kesinlikle buna değer
Karar veremiyorum şu anda sektör ne durumda moda tasarım grafik tasarım örme el işi eğitimleri de geliyor resim çizmek de hoş çok yeteneğim olmasa da kendi mesleğim gibi görebilirim online işler de sarabilir beni
Lazer epilasyon
Be yaparsan yap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Gocmenkizi, 31 yaş çok güzel bir eşik, merak etme hiçbir şey için geç değil 😊🌿
Sıfırdan işe başlamak büyük cesaret ister, sende bu cesaret var gibi hissediyorum ✨ Önce gerçekten neyi yaparken zamanın aktığını unuttuğunu düşün. Yetenek dediğin şey çoğu zaman emekle birleşince ortaya çıkıyor. Bir alan seç, küçük adımlarla dene, kurslara bak, gönüllü işler yap, ufak projelerle başla.
Her şeyi bir anda bırakmak yerine bir süre paralel götürmen daha güvenli olur, hem maddi hem psikolojik olarak seni yormaz 💡 Unutma, kariyer yolculuğu düz bir çizgi değil, deneme yanılmalarla şekilleniyor. Kendini keşfetmekten korkma, adım attığın sürece yol kendini gösterir 💜🚀