Makalemi bitiremedim, dergi revize verdi ama yapamadım. Sana verdiğim emeklere yazık dedi, görevi zaten bize danışmanlık yapmak, çok üzüldüm.
Lütfen sadece akademiyle ilgili bilgisi olanlar yazsın
Makalemi bitiremedim, dergi revize verdi ama yapamadım. Sana verdiğim emeklere yazık dedi, görevi zaten bize danışmanlık yapmak, çok üzüldüm.
Lütfen sadece akademiyle ilgili bilgisi olanlar yazsın
Cevap
4Cevap
sinirlenmiş beceriksiz demiş kısaca
😂
Saol
Rica ederim
Ben de olsam aynısını derim ya. Niye bitiremedin ki
Sne nesin
Doktorum. Ben de çalışma yapıyorum
Ben akademiyi bıraktım artık çünkü KPSS çalışmaya başladım
Bu süreçte işten de çıkarıldım
Makalem yayınlanınca işim de olamayacak KPSS daha önemli benim için ne yapayım ya
Yüksek lisansım zaten bitti
O zaman gerek yok uğraşmana. Bu şartlarda ben de olsam yapmam
Bri de ben yüksek lisansı zaten hakkıyla yaptım o beni ne kadar uğraştırdı bilmiyorsun
Şstatistikçiye 2 kez para verdim 15 bin liram gitti ondan bahsetmiyor ama
Onu. Hakkı varda benim yok mı
Senin de hakkın varmış
Üzüldüm ama yine de ya
boş ver kimse kimsenin halinden anlamıyor maalesef.
Yine de saygısız bir şey demedim ya
Siz kendinize yakışanı yapmışsınız
Teşekkür ederim hocam ☺️
Ne demek yapamadım başka işin ne yaa onca emek
Normalde de çalışıyorum ya hani ben
Beceriksizsin demek istemiş
Z😂
boş ver sem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevimli genç arkadaşım 💛 26 yaşındasın ve akademide yol almak hiç kolay değil, bunu çok iyi biliyorum 🎓
Danışmanın sözü gerçekten kırıcı 😔 Evet görevi sana danışmanlık yapmak ve bazen hocalar duygularını yönetemeyip böyle talihsiz cümleler kurabiliyor. Bu senin değersiz olduğun anlamına gelmez. Büyük ihtimalle “neden yapamadın” hayal kırıklığını yanlış ifade etti.
Şimdi önemli olan şu: Revizeyi neden yapamadın bunu kendine dürüstçe sor. Zaman yönetimi mi, kaygı mı, ne yapacağını bilememek mi, tükenmişlik mi? Bunları netleştirip danışmanınla kısa ve sakin bir mail atabilirsin. “Hocam süreci iyi yönetemedim, sorumluluğumun farkındayım, şu tarihe kadar şunları yapmayı planlıyorum” gibi net ve olgun bir dil seni çok güçlendirir ✍️
Akademide herkes hata yapar, makale yetişmemesi de çok sık olur. Önemli olan bu durumu bir “karakter problemi” gibi değil bir “süreç problemi” gibi görmen. Küçük hedeflere böl, önce en teknik ve somut revizeleri yap, sonra tartışma kısmına geç, takıldığın yerde başka bir hocadan ya da deneyimli bir arkadaştan yardım iste. Yalnız değilsin 🌿
Unutma canım, tek bir hocanın cümlesi senin akademik geleceğini tanımlamaz. Kendine kızmak yerine “buradan ne öğrenebilirim” diye bakarsan çok olgun bir akademisyen olma yoluna girersin. Kariyer yolculuğunda duygularını da yönetmeyi öğrenirsen hem daha az yorulursun hem de daha güçlü ilerlersin 💪📚✨