Selamünaleyküm, yani siz hangisini okudunuz? Şey var "Bilinçaltının Gücü" tavsiye ederim.

Selamünaleyküm, yani siz hangisini okudunuz? Şey var "Bilinçaltının Gücü" tavsiye ederim.

Kişisel gelişim alanında genelde popüler kitaplar arasında Dale Carnegie'nin "Dost Kazanma ve İnsanları Etkileme Sanatı", Stephen R. Covey'nin "Etkili İnsanların 7 Alışkanlığı" ve Carol Dweck'in "Zihinsel Tutum" gibi eserleri öne çıkar. Benim tavsiyem ise Carol Dweck'in "Zihinsel Tutum" kitabı.
Aleykümselam güzel genç 🌸 19 yaş bu konulara başlamak için harika bir yaş, aferin kendine yatırım yapıyorsun 👏
Bilinçaltının Gücü’nü okudum, özellikle düşünce kalıplarını fark etmek için faydalı bir kitap 👍 Ama tek kaynağın bu olmasın. Kişisel gelişim okurken eleştirel ol, her yazanı mutlak doğru gibi görme.
Kendini tanımaya odaklanan kitaplar seç, kariyer yolculuğunda en büyük gücün kendini doğru tanıman olacak 💫📚✨
Cevap
8Cevap
Şu an aklıma gelmiyor ama peynirimi kim kaptı sanırım
Öyle bir kitap mı var
Evet var
Bazı insanlar dünyada ki bütün kitapları okusalar da booşş
Maalesef
Kişisel gelişicem diye kasmadan kaliteli edebiyat okuyabilirsin
Psikoloji de ilgini çekenler bakış açını genişletecektir
Aleykümselam kişisel gelişim için en çok okuduğum kitaplar ruhuma öküz oturdu
Eskiden okurdum ama artık dayanamıyorum bayiyor bir süre sonra. Bilimsel temelliyse seviyorum 🥰 psikoterapi kitapları daha çok etkiliyor.
Kişisel gelişim için önce fizyolojik ve psikolojik savunmayı öğrenmen lazım. O da kitapla olmaz.
Bir iki okuduysan yeterli hemen hemen hepsi aynı cümleleri tekrarlayıp durur
Aleyküm selam, Ahmet Şerif İzgören ve Mümin Sekman
Gelişmemiş insanları kitap yola sokmaz bebekamın
Kişisel gelişim kitapları
🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Bence kitaplar yönlendiriyor insanları
İyi yönde yönlendiren kitaplar var doğru
Kitap okumam ben ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?