20 yasındayim 1 60boyum var ortoğretim kpss ile itfaiye eri olabilirmiyim arkadaşlar ve yapmam gerekenler neler ve kpss kaç almalıyım
1 ay
20 yasındayim 1 60boyum var ortoğretim kpss ile itfaiye eri olabilirmiyim arkadaşlar ve yapmam gerekenler neler ve kpss kaç almalıyım
Zor meslek oyuncak ayıcık gibi tutup fırlat 160 cm 🤣 yahu bir ara benim kiracı pansiyonu yaktı söndürmeye çalışıyorum yangın tüpü ile az kala ölüyordum bu ateşi söndürmek ne kadar zormuş 🙄nefesiz kaldım küçük hasar ile söndürdüm ama itfaye gelene kadar içeri girilmiyor sıçak dan
Mesleğin içinde biri olarak konuşuyorum. Erkeklerde en az 1.67 kadınlarda en az 1.60 boy kilo da -10,+10 arasında olmalı kpss şartı bulunmakta. Ortaöğretim kpss ile girmen çok zor. Yerinden yerine göre değişir bölüm ve alım şartları ama çoğu önlisans ve genelde itfaiye bölümü mezunu alır sana tavsiyem eğer bu alanda ilerlemek istiyor kendine güveniyorsan önce bu bölüme (2 yıllık sivil savunma ve İtfaiyecilik) girip b ehliyetin varsa 21 yaşında da c ehliyetini alıp önlisans kpss ile deneme yapabilirsin. Kpss konusu ise değişkenlik göstermekle birlikte 60 alıp giren de var 70 alıp giremeyen de kadınlarda genelde alım daha az olur bu yüzden en azından 70 görmen gerek diyebilirim. Allah hakkında hayırlısını versin.
Cevap
2Cevap
İstanbul'da oslan torpille çözerdik
Boy onemlimiydi acaba kps 70 75 üzeri hatirliosam
70 den aşağı zor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?