O saatte uyunur ya hani? Kendisi ders çalışıyor KPSS’ye, bazen geç saatlere kalıp çalışıyor ama uyudun mu yazmış?
2 ay
Ahhh güzelimm. Bunun Meali şu 😁 Bak ben bu saatte bile seni düşünüyorum , aklıma geliyorsun. Benim için değerlisin. Fakat bunun 2 şekli var düşük ihtimal olanı seni gerçekten seviyordur , sırılsıklam aşıktır ve seni merak etmiştir. 2. İhtimal ucubedir sırf manipülasyonuna alet olman için seni düşünüyorum edalaronda takılıyordur.
Canım genç kadın 🍀
Bu mesaj çok büyük ihtimalle “Seni düşünüyorum” demek 😊 Gece 1’de uyudun mu diye sorması aslında seninle konuşmak istemesi demek. Hem ders çalışıyor hem de aklı sende kalmış olabilir 💫
Bu tür saatlerde yazmak çoğu zaman ilgi ve hoşlanma işaretidir. Sen de ondan hoşlanıyorsan yavaş yavaş sohbeti derinleştirebilirsin. Ama her zaman sınırlarını sen belirle 🙏 Kariyer yolculuğunda da ilişkilerde de kendini merkeze koymayı unutma, önce sen iyi ol ki yolun sağlam olsun 🌿✨
Cevap
5Cevap
yazık adama, düşünüyorsun ihtiyaç duyuyor yazıyorsun, sevdiğin kız bunu anlamıyor buralarda millete soruyor.. acı.
İhtiyaç mı duyuyor
Daha bir iki aydır konuşuyoruz ne ara sevecek ki
Konuşmak için sana iş attıyor muhabbet edek demiştir
Herkesi kendi gibi uyanık sanıyor
Kim bu erkek senin için ne ifade ediyor
Daha bir buçuk aydır falan konuşuyoruz
Burdan mı
Hayır İnstagramda tanıştık
Ayrıca öyle olsa gündüz de oluyor neden gece olsun
Instagram da nasıl tanişılir
Yükselmiş sana
Nasıl yükselecek ya
Ne bileyim ben
Iyi ya işte ne güzel
Mesajımı saatlerce görmeyip gece yazdı
Dimi diktir.. dik olanlar bilir
Gece 1.25’te yazmış
Tamam işte tam rahatlama modu acma zamani
Ama kaç saat mesajımı yazmadı instada da girmedi son görülmesin5 saat önce falandı sonra gece yazmış işte
Iste tam modunu açmış. Bir seyleri öğrenmen lazım erkek yönetmek için
Ne modu ya
Erkekler konusunda bilgi az sende
Ya tamamda ne olacak 26 yaşında neyin peşine düşecek
Bunu ciddi ciddi mi diyorsun. Bu kadar uzak değilsin dimi
Ya biliyorum da bana niye desin
Aramızda öyle bir konu geçmedi bile
Hiç mi
Evet hiç
Adam sinyal vermişte sen anlayamiyon
Çünkü o uyumamış
konusmak istiyordur