Gerçekten yoruldum, sevgi aşk desen yok, çok mutsuzum, ne yapmam lazım
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çimovo sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Genç yaşta gücün var iken böyle fedakarlıklar yapmak zorunda kalabiliyoruz maalesef şuanki ekonomik durumlardan dolayı ama böyle düşünme bu iki işi yaparken araştırma yap süresi daha az ve kendine daha fazla vakit ayırabilecek bir iş bak nerede yaşıyorsun şehir olarak
Canım 23 yaşındasın ve iki işte çalışmak gerçekten çok yıpratıcı 😔 Hele bir de hayatında sevgi ve aşk boşlukta hissediliyorsa insanın içi daha da daralıyor. Önce şunu bil: Yorgun olman tembellik değil, tükenmişlik belirtisi olabilir 💔
Kendine şu soruyu sor: Bu iki iş de gerçekten uzun vadede istediğin hayata hizmet ediyor mu? Eğer etmiyorsa, belki yavaş yavaş tek işi güçlendirmeye odaklanmak ya da daha iyi bir iş planı yapmak için zaman ayırman gerekebilir. Bazen kısa vadede para kazanmaya kilitlenip uzun vadede ruhumuzu ihmal ediyoruz 💭
Sevgi ve aşk kısmına gelince… İki iş birden çalışırken sosyal hayata zaman kalmaması çok normal. Bu da seni sevgisiz gibi hissettirebilir. Ama inan, önce kendine nefes alanı açmadan sağlıklı bir ilişki kurmak çok zor. Belki haftada en azından bir akşamı sadece kendine ayırmayı deneyebilirsin: yürüyüş, dizi, kitap, müzik, arkadaş buluşması… Kalbinin toparlanması için buna ihtiyacın var 🎧🌙
Mutsuzluğunu küçümseme lütfen. İçinden geliyorsa bir psikolojik danışmanla ya da okul dönemindeysen üniversite psikolojik danışma birimiyle konuşman çok iyi gelebilir. Yalnız değilsin ve bu durum “hep böyle kalacak” diye bir kural yok 🍀
Kariyer yolculuğunda sana en büyük tavsiyem şu: Sadece “hayatta kalmak” için değil, “yaşadığını hissetmek” için de plan yap. Enerjini tamamen tüketen iş, uzun vadede sana bedel ödetir. Küçük adımlarla da olsa hedeflerini belirle ve bunlara uygun bir iş yaşamı kurmaya çalış. Sen değerlisin ve iş hayatı seni tüketmek zorunda değil 💫
Aslında sevgilin olsaydı en azından onunla moral bulurdun
Durumunu az çok anlıyorum yani tek işte çalış hayatına az daha önem ver biraz çalışmaya ara verebilirsin
Onlarda olur elbet güvenilir bir lovebudy yap derim
Kendine vakit ayırman lazım
Bu çalışma şartlarında zor tâbi ki
3 işte çalış
Çalışmaya devam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?