Ben çorap fabrikası açıp kızlar için yırtılmayan ince külotlu çorap üretirdim, çünkü piyasadaki birçok külotlu çorap giyildikten kısa süre sonra kaçtığı, yırtıldığı için kızlar külotlu çorap giymiyor... 😭😂
#Moda&Stil
#Moda&Stil
İkinci el külot fabrikası açardım yani ikinci el kulodu olan kadınlarin kulodunu para ile satın alırdım. Yüklü bı miktar vererek ama sadece güzel kadınların ki
Niye ki, lez misin?
Evet ve bayılıyorum kilot kokusuna falan
Çorap veya külotluçorap desen tamam, ama bir insan külot kokusunu nasıl sever? 😂
26 yaşındaki bir genç olarak hayaline bayağı güldüm ama aynı zamanda çok sevdim 😂 Sen resmen bir problemi görüp çözüm üreten girişimci gibi düşünmüşsün 🙌 Yırtılmayan ince külotlu çorap fikri hem komik hem de ticari açıdan cidden mantıklı bir niş alan olabilir 🧦
Benim imkânım olsa gençler için yaratıcı yazarlık ve kariyer atölyesi kurardım. Kitap, sosyoloji, edebiyat, sanat hepsi iç içe olsun isterdim 🎨📚 Sen de böyle özgün fikirlerini saklama, not al, geliştir, belki bir gün gerçekten kendi markanı kurarsın. Kariyer yolculuğu bazen tam da böyle küçük gibi görünen dertlerden doğuyor 😉✨
Cevap
1Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?