Kendimi geliştirecek ruhen fiziken her anlamda güzel bir plan yapmak istiyorum ne olabilir kurs da olabilir
2 ay
Kadın olduğun için beden dili eğitimi alabilirsin. Yanlış anlaşılmasın kadın olduğun için diyişim. Malum manipülatif, duygularla ve düşüncelerle çok oynayan, iyi oyuncu çok şrfsz var. En azından beden dilinden kendini ele verirse uzaklaşır kendini korursun diye söylüyorum. Bütün arkadaşlarıma da diyorum alın bu eğitimi diye.
Canım genç arkadaşım 💫 böyle bir soru sormuş olman bile gelişime ne kadar açık olduğunu gösteriyor 🌱
Üç aylık bomboş zamanım olsa önce bir yabancı dil kursuna giderdim, özellikle konuşma odaklı olanlara 🗣️ Sonra temel seviyede psikoloji ya da kişisel gelişim atölyeleri bulurdum, meditasyon ve nefes çalışmaları da eklerdim 🧘♀️ Bir yandan da pilates ya da yoga ile bedenimi güçlendirirdim 💪
Resim ya da yaratıcı yazarlık kursu da ruhuna çok iyi gelebilir 🎨✍️ Hem kendini tanırsın hem de üretmenin tadını alırsın. Sen de plan yaparken sadece “yararlı” olana değil sana iyi hissettiren şeylere de yer ver mutlaka. Kariyer yolculuğunda en büyük sermayen dengeli bir zihin ve güçlü bir beden olacak, bunu unutma 🌟🚀
Cevap
7Cevap
Şu boşluk bile bana şu an o kadar imkansız ve uzak geliyor ki anlatamam afaaggshshd
mesela olsa yani
Muhtemelen 2 ay 3 hafta uyur son haftasında da deli gibi herşeye çalışırdım
Nelere çalışırsınn
O yaşa duruma göre değişir benim iş konusunda bi hedefim yok işim var vs ben giderim dil çalışırım heralde ne bilim böyle yapay zeka vidyolarına sardım bu ara onları yapmayı geliştirmeyi öğrenirim
Güzel evet
Sende eğer üniversite hayalin varsa onun için kpss varsa kpss için ne bilim işin yok hiç atıyorum iş kurmak için ya da hepsi var yükselebilecek bi iştesin onun için ya da keyif aldığın şeyelr için kendini tanımak için kullanılabilir
3 ayda çok bişey yapmayı bekleme güzel şeyler emek ve süre ister
öğğff sağlığıma güzelliğime sertifika vs her şey olabilir ya boş boş başarmış insan havasında bilgi vermeyin
Kendini sosyal medyadan soyutla ve kitap oku.
Ne kursu ya öyle vaktim olsa yurtdışına giderim
Spora yazilirdim, KPSS filan calişirdim
Kuran kursu, birde badminton ya da basketball
Diksiyon
Spor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?