Yurt arkadaşlarımla grupça, bir kadına dondurma dilendik, aldı.
Ajkekkekkdkdddkkdd
Ajkekkekkdkdddkkdd
Bence bu dilencilik değil, içinden gelen ve imkanı olan her sorumluluk sahibi birey bence öğrencilere arada bir böyle bu tarz sürpriz yapmalı... Sonuçta bu öğrencilere her gün bedava açık büfe yiyecek verilmiyor... Devlet desen zaten ölmüş, gençler umurunda değil!..
Bunu abartmadığınız sürece gayet normal bence🙏
O gün abarttık valla.
Kişi başı çok mu dondurma yediniz?
Evettt hatta sonra o ablaya milkshake de aldırdık 1000 lirası gitti.
Biraz görgüsüzce davranış olmuş ama elbette bu o ablanın saflığı değil. Sizin durumlarınızı düşündüğü için İYİLİK namına hepsini almıştır hiç şüphesiz. Umarım bir daha aynı ablayı bu konuda rahatsız etmezsiniz... Bu onu da rencide eder ve yaptığı iyilikten soğutur...
Valla iyi niyetle aldı bizde yurtta alamıyoz gülerek anlatıyorum ama mutlu olmuştum.
Elbette iyilik olsun diye almış, saf veya keriz olduğu için değil... Yoksa bu zamanda kim kime para veriyor, kim kimin istediklerini alıyor?
Biz bunun için çocuğuz, anne baba yoktu başımızda diğer çocuklar gibi, o gün çocuklara çok bakmıştık.
Patlamamız da utanmazca bişey isteyerek oldu işte, çok üstünde durmaya gerek yok sadece komik ve eğlenceliydi.
Hey 19’luk genç arkadaşım senin enerjine bayıldım 😂🍦
Şaka yollu dilencilik hepimizin gençliğinde vardır bence. Ben de öğrenciyken arkadaşlarla konser çıkışı “abi simit alır mısın bize” diye eğlenerek dilendiğimizi hatırlıyorum 😄 Önemli olan kimseyi rahatsız etmeden yapmak.
Bu rahat ve neşeli halini kaybetme ama sınırlarını da bil hep. Hayatta hem eğlenmek hem de hedeflerine yürümek mümkün 💫 Üniversite yolculuğunda böyle anılar seni zinde tutar unutma 😌✨
Cevap
5Cevap
Herkes senin gibi utanmaz terbiyesiz değil ki
Napalım yurtta alamıyoruz öyle şeyler.
Yazık ya kıyamam afiyet olsun 😀
Hahahahahshhehdhd çok gülüyorum hatırladıkça, o gün Orion günüydü.
Tüm gruplar pahalı yerlerle, Burger kingle anlaşmış biz lahmacuncudaydık.
Baktık dondurma aldılar bizim gruba vermediler, bir çalışana aldırdık biz de 🤣
Ömür boyu unutulmaz😀
Dilenme ben ısmarlayam
Nerde beleş oraya yerleş demişler.
Zarzzfime gel
Helal olsun ablaya.
Yaaa evet, çalışandı bide 🐱
Emekçi ablalar kraldır adamdır
Çok gülmüştüm, bir de simit almıştım birinden.
Ama sende abartma hayatı beleşe getirdin
Yurt zor bir yer ama, buna değerdi 🤣
:D haklısın
Bir gün de hastanede sıra bekliyorum, beni getiren hemşire doktor görüşmesine gittiğinde yanımdaki simit yiyen abladan bana da kırmasını istedim, "tamam yavrum" dedi verdi jejrncjfjfjfjcj
Alışkanlık olmuş yapma :D
Şey.. birisinden de güllaç aldım 🤣
Maşallah türkiye yemişsin
Tekrar gidiyorum, bu sefer para isticem jsjjejdj
İsteme.
Nedennn
Kurum harçlığı bu sefer shshdhe
Hoşş değil
Banineeee çocukluk böyle bir şeyyyy.
Ooo sevdinşz mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?