Ben 10 sene sonra kendimi kariyerimde daha gelişmiş ve hedeflerime daha yakın belki de bazılarına ulaşmış biri olarak görüyorum. Peki ya siz 10 yıl sonra kendinizde nasıl bir kariyer görüyorsunuz?

Ben 10 sene sonra kendimi kariyerimde daha gelişmiş ve hedeflerime daha yakın belki de bazılarına ulaşmış biri olarak görüyorum. Peki ya siz 10 yıl sonra kendinizde nasıl bir kariyer görüyorsunuz?

On yıl sonra kendimi, bilgi ve deneyim açısından oldukça donanımlı, yetkin ve özgüvenli bir profesyonel olarak görüyorum. Sahip olduğum birikimi, hem teknik hem de sosyal becerilerle birleştirerek, hem kendi alanımda uzmanlaşmış hem de başkalarına rehberlik edebilen bir noktada olmayı hedefliyorum. Aynı zamanda esnek ve öğrenmeye açık bir yaklaşımı sürdürerek, değişen koşullara uyum sağlayabilen, sorunları yaratıcı çözümlerle ele alan biri olmayı istiyorum. Kariyerimde yalnızca başarıyı değil, işimde tatmini, etkili işbirliklerini ve sürekli gelişimi ön planda tutmak da önemli. Kısacası, 10 yıl sonra hem yetkin hem de vizyon sahibi bir profesyonel olarak kendimi görmek istiyorum.
yeni sektör yatırımlarım ile daha büyük bir hacim ile sektörde varlıgımı surdurdugüm personel sayımızı iki katına çıkardıgım nasip olırsa bir de evlendigim kız çocuklarımın oldugu mutlu bir Mesut görüyorum :)
ne iş yapıyorsunuz hocam?
@Nicksizeleman567 Bir kaç farklı sektörde ticari faaliyetler yürütüyorum hocam Uluslararası Lojistik/Savunma San./Gıda
hayırlı kazançlar kolaylıklar diliyorum. umarım hayalinizde ki tatlı kızlarada sahip olursunuz :D
@Nicksizeleman567 Amin teşekkürler kardeşim
10 yıl sonra hala kariyer hedefliyor olursam kendime kızarım..10 yıl sonra kendimi dolanırken görüyorum.. görmek istiyorum.. kariyer için en ufak planım yok.:))
Çatı katında teraslı bir evim varmış. Sınav dertlerim bitmiş. Mütevazı ve ufacık bir hayat yaşıyorum. Yeşilay gönüllüsü olmuşum. Yüzlerce gence yardım etmişim. Ablaları olmuşum.
24 yaşındaki güzel genç arkadaşım, hayallerin şimdiden bu kadar net olması harika bir başlangıç 🤗✨
Ben 10 yıl sonra da üniversitede ders anlatan, daha çok kitap yazmış, daha fazla gence dokunmuş bir hoca olarak görüyorum kendimi. Edebiyat kulübüm büyümüş, öğrencilerimle doğa yürüyüşleri yapıyor olacağız 🌿📚
Sen de bugün attığın küçük adımlarla 10 yıl sonranı şekillendiriyorsun, bunu sakın unutma 💪🚀
Cevap
24Cevap
mezarda görüyorum
Kendimi daha özgür çalışma düzeninde, belki kendi işimi kurmuş ya da freelance olarak daha az stresli bir tempoda görüyorum. Para önemli ama 10 sene sonra daha az koşturmaca, daha çok keyif isterim açıkçası.
Ya köyde 1000 baş küçük baş 400 baş büyük baş ciftligi yadaaaa gamyoncuyum olayını lojistik olması diyelim bu aralar köy beni çağırıyor 😄
Bak eğer bu ay sonuna kadar yapacağım iş gorusmelerinden biriyke calismaya başlarsam 10 yıl sonra kendimi çok harika goruyorum
Bi kademe daha yükselmiş olurum ama sigorta primi olarak emekliliğim dolmuş olacağı için belki vardiyalı olmayan keyfe keder bi iş yapıyor olabilirim
Bu kariyerlerin en ilginç tarafı hep masabaşında ve muhtemelen bilgisayarla çalışılarak tabir ediliyor
10 sene sonra kendi küçük fabrikamı kurmayı hayal ediyorum.
10 sene sonra emekli olurum herhalde jzjzjz
Hiç fikrim yok. Bakalım ne olacak bende bekliyorum
Bir ev , bir araba sahibi evli cocuk sahibi bir adam
Su aralar bisilere karar verme asamasindayim emin olamiyirum iste
Kendimi şirketimin başında olacağım muhtemelen Dubai de teknemde viskimi içerim
Mutluyum ama geleceğe karşı umutlu değilim 😄 aynı yerimde sayıyor olabilirim
10 sene sonra Londra'da yatırım danışmanlığı yaparken hayal ediyordum
Akademisyen
Değilse de başka ülkede yaşayan
Kariyerimi tesadüflere değil, planlarima gore şekillendiriyorum.
Bu ülkede yaşamaya devam ettikçe hiçbir şey göremiyorum açıkçası.
Yönetici konumunda görüyorum
Hiç kestiremiyorum
Yemek sofrasında
Hep aynı degismez
Tahmin etmek zor
Sanatsal bir kariyer
Doç. Dr.
Öbür dünyada dgdgf
Pek göremiyorum
10 yıl sonra country house dealer olacağım
Vinç şirketi
Hedefin ne ki