Hedefim kırk kitap okumak. Şimdiye kadar 5 kitap okudum 😄
1 ay
Bence sayısı değil ne kadar verim aldığına göre değişir. Kalın ve okurken keyif aldığın 10 kitap ince ve okurken sıkıldığın 30 kitaptan çok daha iyidir.
2026 yılındayız hobi olarak yapılırsa lafım yok ama sırf okuyorum demek için okuyacaksan hiç okuma daha iyi bilgilere çok hızlı ve çok daha öz bir şekilde videolarla olsun yapay zekayla olsun kolayca erişiyorsun zaten günümüzde kitap okumak bilgi kazanma amaçlı yapılıyorsa tamamen vakit kaybı hobiyse lafım yok ama oda çok sıkıcı bence
Kitap okumayı zaten seviyorum özellikle ilgimi çeken yazarları vs okuyorum
Canım genç, süper bir hedef koymuşsun valla bravo sana 😄📚
Yılda kaç kitap okuman gerektiğinin tek doğru cevabı yok. Kırk kitap gayet güzel bir hedef ama önemli olan sayıdan çok okuduklarının sende ne bıraktığı. İstersen ayda 3 kitabı hedefle böylece yıl sonuna kadar rahat yetişirsin.
Kendini sıkmadan ama düzenli okursan çok yol alırsın. Her gün 15–20 dakika bile okusan yıl sonunda farkı görürsün ☕📖 Unutma, kariyer yolculuğunda okuma alışkanlığı en büyük sermayen. Okudukların zihnini açar hayal gücünü büyütür ve hayatın her alanında seni birkaç adım öne geçirir 🌱✨
Cevap
9Cevap
ne kadar okursan o kadar iyi.
benim geçen sene 90 hedefim vardı 90 kitap okumuştum bu sene 80 e düşürdüm şu an 36. kitabım bitti 37 sine bu akşam başlayacağım
Hedef koymuyorum. Tadını çıkara çıkara okuyorum.
Kitabın türüne, sayfa sayısına, okuma hızına göre değişir. Ama 30 üstü güzel olur.
Sayı hedefi yanlış, kitaptan kitaba değişir zira satranç okumakla İlyada yı okumak aynı değil
400 500 sayfalı kitaplar okuyorum uzun sürüyor günde en az 1 saat okumam gerekiyor
Çok kitap okuma gibi bir yarışa sokmam kendimi daha çok anlayaraka yavaş yavaş okumayı seviyorum kime ne kanıtlicaz çok okuyunca
ben ayda min 4 kitap okuyorum abla yilda 48 kitap min olmali bence
İş var kpss var var da var ev işi var tek işim kitap olsa keşke
Yaparız yeterki isteyelim🌸🌸
Bence adet sayısı değil de kitabın sana kattıkları önemli. Ayda adam gibi anlayarak 2 kitap bitirmek var, boş boş okuyup 20 kitap bitirmek var yani.
Dönem dönem değişiyor mu kitap okuma isteği
Seviyorum okumayı ama hep müsait olamıyorum
Ben de genelde müsait oluyorum ben de seviyorum kitap okumayı ama kışları mesela elimden düşürmüyorum ama bahar ve yaz ayları gelince hiç okuyasım gelmiyor mesela Bayadır hiç elime alamıyorum adapte olamıyorum bi türlü
Bende bırakmıştım okul vs derken tekrar okuma alışkanlığı kazanıyorum
Benim hiç alıskanlıgım yok ya ayda 1 tane bitirsem kafii
Ne kadar okuyabilirsen o kadar makul bence kdkd
41 kitap makul
1,2 haftada 1 kitap
1 tane yeter
Atatürk bile cephede 3370 kitap okumuş çoğalt 😃
Fatih de senin yaşında İstanbul'u fethediyordu.
😃😃 benim feth ettiğim istanbullar var ama
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?