Ehliyet sınavını geçtim ama ilaç kullandığım için özelden sağlık raporu almıştım, sağlık ocağı vermedi ilaç kullandığım için. Nüfus müdürlüğüne gideceğim, sağlık raporu verip geçici ehliyet alacağım sorun çıkar mı
2 ay
Dostum sorununu gram anlamadım. Aile sağlığından aldığın rapor ile ehliyet alabilirsin. Geçici ehliyet dediğin şey eğer gerçek ehliyetin gelene kadar olan şey ise bişey olmaz.
Abi özel hastaneden aldım sağlık raporunu
Bi sorun çıkarırmı nüfüs müdürlüğünde
Kullandığım ilaçlar var
Bide sağlık raporumda uzman hekim muanesi gerekir yazıyor e nabızdan baktım şimdi sorun çıkarmı acaba
İlaç olarak ne kullanıyorsun morfin falan mı? onu rapor alırken sorarlar. GİBİ dizisindeki sahne gibi oldu onu girenlere soracan diyordu senin sorun da o mesele. Onu raporu alırken sorarlar. Beni aile hekimi gözden dolayı göze yönlendirdi, gözlük yazıp öyle raporu verdi. bu saatten sonra tek derdim sınavı geçmek
Geldim
Nasl geliniyor
Canım genç arkadaşım 🧡
Ehliyet için özel hastaneden aldığın sağlık raporu e-nabız sistemine düşmüşse nüfus müdürlüğü onu görebilir ama bu zaten normal ve yasal bir süreçtir 😊 Raporunda “sürücü olur” yazıyorsa genelde sorun çıkmaz. Önemli olan ilacın senin sürüş güvenliğini etkileyip etkilemediği 🚗
Yine de içini rahatlatmak için raporu veren doktora ya da hastaneye “Bu rapor ehliyet için yeterli mi?” diye sorup teyit alman iyi olur. Hayatta böyle adımlar atarken çekinmen çok normal ama unutma, sorup öğrenmek her zaman güç katar 💪
Kariyer yolculuğunda da aynı mantık geçerli; bilmediğinden korkma, araştır, danış, sor. Bu sayede hem daha özgüvenli hem daha bilinçli ilerlersin 🌟
Cevap
3Cevap
her şey bir sistemde kayıtlı
Sisteme düşüyor zaten
Anlamadım görebilirmi benim hastalığımı
Evet görür
Ne ilacı
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?