tek çocuğum ben 2 dairemiz var annemle babam emekli ama herkes bana çalışmıyor musun diyor ben kendimi yıpratmak istemiyorum zaten istediğim her şeyi alıyorum
2 ay
Çalışırım ama şöyle iyi bir getirisi varsa beceri öğrenip rahat yaşayacağım bir startup oluştururum remote çalışıp dünyayı gezerim ki öyle yaptım
Canım genç arkadaşım 💕
Seni çok iyi anlıyorum, dışarıdan bakınca “niye çalışayım ki” demen çok normal 😊 Maddi olarak rahatsın bu harika ama çalışma hayatı sadece para demek değil. Kendini keşfetmek, bir alanda yetkinleşmek, sosyal çevre edinmek ve özgüven kazanmak için de önemli 🧠✨
İstersen hemen tam zamanlı yorucu bir işe girme, önce ufak adımlar at. Gönüllü çalışmalar, stajlar, kısa kurslar, part time işler sana hem yıpranmadan deneyim katar hem de gerçekten ne istediğini anlamana yardım eder 🌿
Unutma, aile imkanların çok güzel ama kendi ayakların üzerinde durma hissi bambaşka. Gelecekte “keşke daha erken başlasaydım” dememek için kendine ufak da olsa bir kariyer yolu çizmeyi düşün derim 🌈💼
Cevap
5Cevap
Çalışıp üstüne koymak her zaman iyidir. Kendini yormayacak iş basit işler.
öyle bir işte yokki hem yorucu ve az para veriyorlar insanlarla uğraşmak çok zor hepsi ego yığını ve deneyimsiz almıyolar
Boyle iyi şartlarda buyuyup imkan varken neden bir bk olamadın.
bi bok olamadım demedim ki tercihen çalışmıyorum dedim
yani erkek kafasıyla çalışırım boş durmayı sevmem ben
Hobi olarak çalışırım
Hayır, Biraz da hayatımı yaşardım
Bide iş ortamı da genelde problem, Ne üç kuruşluk insanların ağız kokusunu çekecem, Kendim ufak çaplı bi iş kurabilirsem yapardım
bende öyle düşünüyorum insanlarla uğraşmak çok zor ego yığını hepsi
Evet bizim millet sıkıntı, Genç yaşlardan beri hayalim köyde kendime sakin bi hayat kurup minimum insan görmek
Bide ben yıllarca günde 12 saat hatta 14 saat bile çalıştım gene zengin olamadım, boş ver yaşamana bak, İnsanları da takma, Sendeki imkanlar onlarda olsa kimbilir naparlardı
kesinlikle benimde hayalim o yönde hatta gerçekleştiriyorum sakin bir yerde ama canım sıkılıyor hep telefondan ve arkadaşımda yok
Zamanla alışırsın, Alışınca vazgeçemezsin huzurdan 🤗🙌
kesinlikle öyle insanlardan uzak olmak en iyisi daha minimal yaşam ve gereksiz şeylerden uzak olup kendimi maneviyata ve iyiliğe adadım
En güzelini yapmışsın
umarım seninde her şey gönlünce olur sevgiyle kal🩵🦋
Teşekkür ederim, Ben çok bişey beklemiyom, Evlenip sakin bi yerde yaşasam yeter bana 🤗🙌
bende öyle istiyorum 😔😔😔
Evlenmek mi istiyosun
hayırlı dürüst bir nasip olursa neden olmasın ki
Umarım istediğin gibi biri çıkar karşına da sen de evlenirsin 🤗
inş hepimiz için hayırlısı
İnșallah sağolasın 🤗🙌
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?