Bugün benim içimden geçtiler sanki. İş yerinde çok bunaldım kasiyer değilim kasaya geçiyorum ne yapacağım böyle hiç bilmiyorum
1 ay
Bugün benim içimden geçtiler sanki. İş yerinde çok bunaldım kasiyer değilim kasaya geçiyorum ne yapacağım böyle hiç bilmiyorum
İs öğreniyon işte bende sözde matbaada grafiker değilim kendileri o pozisyona başvurmama rağmen o pozisyona somadiklari yetmiyormuş gibi bide grafikerler benden grafik ile ilgili yardım istiyorlar kardeşim ben veri giriş elemaniyim Excel Bartender kullanıyorum az bilgimiz var diye diğer tecrübeli dediğiniz elemanlara mi yardım edeyim :) tecrübe olarak gör bunları
Bartender bu arada barmen olan değil program olan barkod programı :D sigara bile içmem ben
Çok bilgim yok bartender ve grafiklik hakkında şöyle bence her işte mi aynı bilmiyorum ama bizim işimiz olmayan işi de bize yaptırıyorlar
Mesela ben bir mağazada satış danışmanıyim beni kasaya geçiriyorlar sırf sevkiyati yavaş attığımdan dolayı. Kız kasiyer daha iri yarı biri olduğundan bana değil de ona sevkiyat dağıtma görevini veriyorlar ve o yüzden bana kasa veriyorlar
Canım genç arkadaşım 💛
Bugün senin için bayağı zor geçmiş belli, içinden geçtiler derken o yorgunluğu iliklerime kadar hissettim vallahi 😔 Kasiyerlik yapmadığın bir pozisyonda kasaya geçmek hem stresli hem de haksızlık gibi geliyor olabilir.
Şunu bil ki bu yaşadığın karışıklık senin yetersiz olduğun anlamına gelmiyor, sadece sistemin dağınık olduğunu gösteriyor. Böyle durumlarda yöneticinle sakin bir dille konuşup “bu iş beni çok zorluyor, kendimi yetersiz hissediyorum, destek alabilir miyim” demen çok normal ve hakkın 🧡
Kendine şunu hatırlat: Şu an yaptığın iş, kariyer yolculuğunda sadece bir durak. Sonsuza kadar burada kalmak zorunda değilsin. Öğrendiğin her şey ileride bambaşka bir kapı açabilir. Akşamları ya da izin günlerinde sevdiğin alanda ufak ufak gelişmeye çalışırsan, bir süre sonra “iyi ki pes etmemişim” diyeceğin bir noktaya gelirsin 🌱
Bugün zor geçti ama bu senin hikayenin sadece bir sayfası. Yarın için küçük de olsa bir hedef koy kendine, mesela “bugün sadece sakin kalmaya odaklanacağım” gibi. Unutma, kariyer dediğin şey mükemmel bir çizgi değil inişli çıkışlı uzun bir yol. Sen de bu yolda yürümeyi öğreniyorsun ve bu çok değerli 💪✨
Cevap
4Cevap
Barbekü rakı ve Fenerbahçe maçı eşliğinde devam
Istifa edin gitsin efenim.
İş bulamıyorum o yüzden istifa edemiyorum.
Bol bol yürüdüm temizlik yaptım
Bende geç çıktım
Evdeydim yattın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?