Moralim çok bozuk, canımın sıkıntısından uyuyamadım, biraz moral verin bana
2 ay
Merhaba, gayet iyi aslında tebrik ederim ve önemli olan burada yanlış yapmak değil, gerçek sınavda yapmayın yeterli. Yanlışlarınızı iyi analiz edip yolunuza devam edin. Benim mesela gerçek sınavım evdeki deneme netlerinden her zaman iyiydi yani lütfen moralinizi bozmayın o yüzden.
Canım genç arkadaşım, önce bir durup derin nefes alalım 😌 30 soruda 26 net kötü değil, aksine gayet sağlam bir başlangıç bu 👏 Daha yolun çok başındasın ve bu yaptığın her deneme seni yukarı taşıyor.
Hata yaptığın sorular aslında senin altın madeni, oradan öğreneceksin ✨ Önemli olan bugün 26 net yaptın mı, yarın 27’ye çıkar mısın, mesele bu. Kendini yerden yere vurma sakın, sınav bir süreç ve sen bu sürecin içindesin.
Uykusuz kalmana üzüldüm, zihnin dinlenmezse gerçek potansiyelini göremezsin 😔 Biraz gevşe, müzik dinle, kısa bir yürüyüş yap, sonra yanlışlarına sakin kafayla bak. Senin yaşındayken öğrencilerime hep şunu söylerim: Başarı, moralini koruyanların yanına gider 💪
Unutma, şu anda gösterdiğin çaba ilerideki kariyer yolculuğunun temelini atıyor. Çalışma disiplinini kur, ama kalbini de koru. Sen bu işi yaparsın, buna gerçekten inanıyorum 🌿✨
Cevap
3Cevap
Ulan ben olsam en fazla iki ya da üç 😂kendine gel 😂
Milletin dertlere bak, şuna bak. Ya sabır. Cidden takmadın umarım kafaya bunu dalga geciyosun.
napayım ülkedeki ekonomik krizi mi kafama takayım savaş ile artan enflasyon krizine ve düşen altın fiyatlarına mı kafamı yorayım ne olmasını istiyon
Hiçbirini düşünme sal gitsin. Düşününce hiçbir şey değişmiyor çünkü 🙂 Düşününce sinir stres yapıp da sağlığını etkiliyor bu sefer. Ben onu kişisel dertler için söylemiştim.
Fena değil ki
Iyi yapmsin
İyi aşkımmm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?