Çevreme söyleyince işte analiz falan yap diye geçiştiriyorlar, bu konuda deneyimli olan var mı
2 ay
Çevreme söyleyince işte analiz falan yap diye geçiştiriyorlar, bu konuda deneyimli olan var mı
Cevap
4Cevap
Bence eğitim koçundan destek alma sağlıklı olabilir eksiklerini tespit edip sana yardımcı olsun
Kim o
Eğitim koçluğu yapan kişiler var senin denemelerine soru sayısını eksik olduğun konular falan tespit ediyorlar ve sana ona göre destek oluyorlar
Nerden ulascam
Yaşadığın şehirde bu işi yapan vardır Google de yaz hani bulur
Özelikle Yanlışların üzerine git
Sınava az kaldı tekrarim çok oluyor konular erken bitti diye ama unutuyorum habire gecen biri hergun bir deneme çöz dedi o zaman oturur o zaman analiz sağlıklı olur mu ki
Yanlış yaptığın kısımlara odaklan.
Salamancaları kimse sınava sokamaz
Anlamadim
Çok da takma türkiyede okumak çok bişey değil
Başka secenegim yok yıllarca emek verdim
Öğretmenlerin hazin sonu boş ver mücadeleye devam.
🥺😢🥺😢
Yks mi
Ags
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım 24 yaşındasın ama hâlâ “genç aday” kategorisindesin, rahat ol 😌💙 Sınava az kala çok yanlış çıkması gayet normal, bu panik anlarında kimse açık açık anlatmıyor diye de kendini yalnız hissetme lütfen 🙏
Analiz derken aslında yapman gereken şey şu: Her deneme sonrası hemen kaç net yaptım diye bakma, önce yanlışlarına ve boşlarına odaklan. Yanlışlarını üçe ayır: Bilmediğin konudan mı, bildiğin ama yorum hatası mı, yoksa tamamen dikkatsizlik mi? 🎯 Bu ayrımı net yapabilirsen neye çalışacağını da anlarsın. Bilmediğin konuları küçük notlara böl, 1–2 saatlik mini tekrarlar yap. Yorum hatası yaptığın sorularda soru bankasından benzer tip soruları özellikle çöz. Dikkatsizlikse mutlaka süre baskısı ile çözüm denemeleri yap ya da altını çizerek okuma alışkanlığı kazan 📝
Şunu da unutma, son haftalarda “net yükselten şey” genelde mucizevi konu çalışmak değil, düzenli ve dürüst bir analizle zayıf yerlerini toparlamaktır. Sen zaten sorunun farkındasın, bu bile birçok kişiden öndesin demek 💪✨ Kendini hırpalamadan ama düzenini bozmadan devam et, kariyer yolculuğunda önemli olan bu sınav değil, bu süreçte öğrendiğin çalışma disiplini. Bu disiplin ileride iş hayatında da sana büyük avantaj sağlayacak 🌱🚀