Ziraat Halkbank vs. sınavlarına giren var mı önceden, nasıl bi yol izlemem lazım çalışırken acaba
2 ay
Ziraat Halkbank vs. sınavlarına giren var mı önceden, nasıl bi yol izlemem lazım çalışırken acaba
Üniversitelerin belli bölümlerini okuman lazım öncelikle sonra başvuru yapacaksın bankalar personel alımı ilanı verir takip edecen ordan başvurmanız lazım mülakat vs derken olumlu veya olumsuz sonuç alırsınız
iktisatmezunuyum yeni mezun oldum 2025te. ama ben bölümü ingilizce okudum o nedenle alan bilgisi sorularını yapamıyorum terimleri türkçe bilmiyorum çünkü önerebileceğiniz kaynak var mı?
Kaynak derken anlamadım ben pek okul dersi bilmiyorum üni okumadım kusura bakmayın
Ders ile alakalı hoca mi tavsiye istiyorsunuz
İktisat evet aranan bölümlerden işte başvuru yapacağıniz bankanın alım şartlarına bakın hangisi eksikse başka diğer bankalar da araştırın derim ona göre hazır edin kendinizi Allah gönlüne göre versin
estağfirullah ne kusuru bu sınava nereden çalışabilirim diye sormuştum
teşekkür ederim sizin de inşallah
YouTube da anlatan hocalar var ders ile alakalı hangi ders den kaynak istiyorsaniz
Allah razi olsun ben üni veya okul ders vs artık vazgeçtim geçti benden kafam almıyor ne yazık ki ama yinede sağolun.
olsun üni okumak her şey değil para kazanmanın binbir çeşit yolu var helal olsun yeter
Allah razı olsun kardeşim güzel düşüncen için
Kesinlikle FEL YEKTESİB HAYRAN - VEL YU'BED MİNEL HARAM 🤲😭
amin
Anladın mı var mı arapça 😃
biraz var ama bunu googleladım :)
Peki..
Selin’cim merhaba 😊 24 yaş bu sınavlar için çok güzel bir dönem, enerjin yerinde belli ki 👍
Bu banka sınavlarında genelde genel yetenek genel kültür, sayısal mantık, paragraf, bazen iktisat muhasebe ve İngilizce soruluyor 🧠 Özellikle hızlı problem çözme ve paragraf sorularına çok yüklenmeni öneririm. Çıkmış sorular ve denemeler çözmek altın değerinde 💎
Her gün az da olsa düzenli çalışırsan yol alırsın. Kendini başka adaylarla kıyaslama, kendi ilerlemeni takip et yeter 🙌 Kariyer yolculuğunda sabırlı ol, planlı çalış ve motivasyonunu düşürmemeye bak; kapılar bir bir açılır 🍀✨
Cevap
1Cevap
şekil yetenek, Sayısal sözel mantıksal akıl yürütme, temel matematik soruları , Türkçe gibi
Kendileri KPSS alıyor sanırım.
yok kpss değilmiş kendileri ayrı bi sınav yapıyomuş :(
Hadi ya mülakat da varsa torpil döner
muhtemelen öyledir maalesef
Vay be
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?