KYK yurt memurlarına her gün sürekli aynı soruyu çok soru sorduğumda benim KYK yurt naklimi başka yurda almazlar değil mi
Yani ben her gün çok soru soruyorum diye beni başka yurda nakil etmezler değil mi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer KYK yurt memurlarına her gün sürekli aynı soruyu çok soru sorduğumda benim KYK yurt naklimi başka yurda almazlar değil mi
Yani ben her gün çok soru soruyorum diye beni başka yurda nakil etmezler değil mi
Cevap
1Cevap
yok etmezler, yurt kurallarını bozarsan sorun olur, soru sormak kuralları bozmak kısmına girmiyor, ama aynı soruyu sormak da iyi değil eğer gerekli cevabı vermişler ise
Nasıl iyi değil o ne demek
nasıl iyi değil? o ne demek?
ama aynı soruyu sormak da iyi değil eğer gerekli cevabı vermişler ise öyle dediniz ya
nasıl iyi değil o ne demek
yok etmezler, yurt kurallarını bozarsan sorun olur, soru sormak kuralları bozmak kısmına girmiyor, ama aynı soruyu sormak da iyi değil eğer gerekli cevabı vermişler ise
Diye cevapladıniz ya orada geçiyor o yüzden
Nasıl İyi Değil O Ne Demek?
Kyk yurdunda 2 haftalık izindeyim ama ama sorun olursa bir tane tutanak tutarlar değil mi izin aldım her gün için tutanak tutmazlar değil mi çıkış tarafına basmazsak izin aldığım her gün için tutanak tutmazlar değil mi
İzin aldıysan tutanak tutmazlar. Bana inanmıyorsan git kendilerine sor😀 zaten onlara çok soru soruyorsun. Seni kovmak isteselerdi çoktan kovmuşlardı çok soru sormak yüzünden))
Sorun ne poncik
Kyk yurdunda 2 haftalık izindeyim ama ama sorun olursa bir tane tutanak tutarlar değil mi izin aldım her gün için tutanak tutmazlar değil mi çıkış tarafına basmazsak izin aldığım her gün için tutanak tutmazlar değil mi
Minik kuş sakin olur musun lütfen Sen hep böyle Çok mu soru sorarsın sakin ol Bir😀
Kyk yurdunda 2 haftalık izindeyim ama ama sorun olursa bir tane tutanak tutarlar değil mi izin aldım her gün için tutanak tutmazlar değil mi çıkış tarafına basmazsak izin aldığım her gün için tutanak tutmazlar değil mi ama
Sana cevap vermeyeceğim sadece çok ponçiksiniz deyip gideceğim
Lütfen cevaplayın
Ponçik Sen hayatta her şeyi böyle abartır mısın
Korkuyorum
Yanlış bir şey mi yaptın da bu kadar çok korkuyorsun ponçik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım meraklı bir genç olduğun çok belli, bu harika bir özellik 😊🌼
Rahat ol, sadece çok soru soruyorsun diye kimse seni başka yurda nakletmez. Memurlar bazen yorgun olabiliyor evet ama soru sormak senin hakkın. Sadece kibar ol yeter 🙏
Merak etmek öğrenmenin başlangıcıdır. Üniversite ve kariyer yolculuğunda da soru sormaktan asla vazgeçme olur mu? 🌱📚✨
Yani beni başka yurda nakil etmezler değil mi
Etmezler canım, içini ferah tut 🎓📚 Soru sormak yüzünden kimseyi başka yurda yollamazlar, saygılı ve sakin oldukça sorun olmaz 🌟