Çoğu şeyi kendisi yaptı zaten ve ben önceden kuaförde çalışmıştım baya biliyorum saç kesmeyi boyamayı falan o da gel benimle çalış falan diyor sizce akrabayla ortak iş yapılır mı yoksa işe başlayıp iyi paralar kazanır mıyım?
2 ay
Çoğu şeyi kendisi yaptı zaten ve ben önceden kuaförde çalışmıştım baya biliyorum saç kesmeyi boyamayı falan o da gel benimle çalış falan diyor sizce akrabayla ortak iş yapılır mı yoksa işe başlayıp iyi paralar kazanır mıyım?
Kuzenin kaliteli bir bireyse, iş ahlakını biliyorsa neden olmasın verdiğiniz emeğinin karşılığını maddi olarak alırsınız. Konahalı Kurt
İş konusunda problem yaşayacağını düşünüyorsan hiç girme derim, bu sayede potansiyel aile dramalarından da korunmuş olursun. Konohalı Kurt
hihiiihi
Eic için teşekkürler
Kuaförler iyi kazanıyordur ya, olabilir bence. %50 mi ortak olacaksınız sende para koyacak mısın
Wolfg canım 26 yaşındasın önü çok açık bir dönemdesin 💫
Akrabayla ortaklık bazen harika olur bazen de ilişkileri bozabilir. En kritik şey şu: Ortak olacaksan mutlaka yazılı bir anlaşma olsun, kimin ne kadar yetkisi ve sorumluluğu var net olsun ✍️
Eğer işine gerçekten güveniyorsan ve kuaförlükten keyif alıyorsan bu senin için iyi bir kariyer adımı olabilir 💇♀️✨ Ama önce kendine şu soruyu sor: “Bu kuzeniyle aynı yerde her gün çalışmaya gönülden razı mıyım?” Cevabın içten bir evetse denemeye değer.
Unutma, kariyer yolculuğunda sadece para değil huzur da çok önemli. İçine sinmeyen hiçbir şeye imza atma olur mu? 😊💖
Cevap
4Cevap
Herke ne kadar iş yaparsa o alsın yani senin müşterinin kazancini sen al o kendi yaptığını alsın geç gelse bile senin için fark etmez yani
Ortak ise ben sıcak bakmiyorum
Akrabayla ortak olmamanı tavsiye ederim.
Bence de
Kandır onu dolandır mk
Bence olmalısın 👹
olma. sakın sakın. aranız bozulur
hiç düşünme valla iyi para kazanıyolar :)))
Sözleşme yapın aranızda
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar