Is gorusmesinde guclu ve zayif yonler nasil soylenecek, ne kadar dürüst olmak lazim?

İK zayıf yön güçlü yön soruyor mu denk geldiniz mi? Ve ne kadar dürüst oldunuz ablalarım abilerim

Benim güçlü yönüm işe kendimi adamam. İş saatinde odağımın takıntı derecesinde iş bitirmeye odaklı olması, zayıf yönüm bu esnada acımasız olmam. İş arkadaşlarıyla çalışabiliyorum ama yanımdaki insan aşırı panik halinde olursa şimdi ne yapacağız nasıl yetişeceğiz şu geldi (elindekiyle uğraşıyor gelen işe bakıyor sonra bizi bölüyor kafası kopmuş tavuk gibi bir oraya bir buraya bizim zamanımızı da yiyor) vs geveliyor diyelim niyeyse de hep bana geliyorlar. Ben orada öfke kontrolümü kaybediyorum. Sakin ol diye baya bağırırım. Hiç işi bırakıp onun sırtını sıvazlamam. Özellikle hoşlanmadığım bir insansa huyunu suyunu sevmediğim zaten dokunmam bile... Böyle anlar çok yaşadım. İnsanları çok haşladım yola gelsinler diye. Ama bu daha çok o insanlardan hoşlanmamamdan kaynaklıydı. Yoksa panik nasıl bir şey biliyorum. Birkaç kere panik atak geçirdim birisi kalp krizi gibiydi yine de empati bile yapabilsem umurumda değil. Herkesten düzgün performans bekliyorum.

Is gorusmesinde guclu ve zayif yonler nasil soylenecek, ne kadar dürüst olmak lazim?