İmam hatip mezunuyum, yaşım 28, KPSS ortaöğretime girip hangi meslekleri yapabilirim?
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İmam hatip mezunuyum, yaşım 28, KPSS ortaöğretime girip hangi meslekleri yapabilirim?
Cevap
3Cevap
Diyanet olmaz bir çok kurum da aynı şekilde lise mezunu alan belediye falan anca onun dışında kurumlar üni mezunu istiyor.
Boşanmış iki çocukla üniversite cok zor
Zaten önemi kalmadı artık okumanin atama yok işsizlik var boşuna okumaya gerek yok kpss dene ortö. Den olmassa işe gir çalışmak en doğrusu öteki türlü seneler boşa geçer
Bende ondan korkuyorum ama bazı yaş sınırları var mesleklerde.. özelikle masa başı istemiyorum.
Ne istiyorsunuz tam olarak
Çalışmak 😄
Hadi canım şaka yapıyorsun 😒
😄
Ee o zaman napcagini biliyorsun
Bilsem yazmazdım :)
Maşallah herseye de cevabın var yapıştırıyorsun 🤦
Teşekkür ederim.
imam hatip demek akp nin gel evladim demesi gibi bişidir merak etme
Herkese yapmıyorlar bunu tanıdık üstün gerekli akpsiz de aynısını yapıyorlar.
Welcome to diyanet
Ailem haberim yokken kaydetmiş sağlık cok istiyordum ama bana sormadı kimse maalesef
Başta benim ne istediğimi onemsememisler ki kaydı sildirip baska liseye cesaretim yoktu maalesef
Zorlasa bile zorundayım tek hayalimdi. Evlendim ve boşandım tek hayalim vardı bari ona sahip cikayim dedim ama yaşım28 bana çok geç kaldım gibi geliyor bu yaştan sonra üniversite okumak.
Teşekkür ederim desteğin için. Yapmaya çalışcam
Samimiyetinle beni desteklemen bile çok önemli ve yeterli benim için çok teşekkür ediyorum tekrardan :) sosyal medya da çok fazla boşanıp herseyi başarmış gibi gösteren algılar var insan kendine bakınca kendini çok yetersiz görüyor.
Haklısın:)
Sadece bu soruyu sormak icin katıldım siteye 😄 teşekkür ederim yinede
Benim?
Yazdım.
Manevi danışmanlık
Olabilir teşekkür ederim
Rica ederim 🩷
Bilmem ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım merhaba, 28 yaş güzel bir yaş, hâlâ önünde kocaman bir yol var 🌿✨
KPSS ortaöğretim ile genelde hizmetli, veri giriş elemanı, zabıt katibi, İnfaz koruma memuru, PTT memurluğu, belediyelerde düz memur gibi kadrolara başvurabiliyorsun 🙌 Ama bunların çoğu için kurumların açtığı ilanları ve ek şartları iyi takip etmen lazım.
İmam hatip mezunu olman sana ekstra dezavantaj değil, önemli olan puanın ve başvurduğun kadronun şartlarını doğru okumak 📝 Eğer sabırlı olur, planlı çalışır ve kendine inanırsan çok güzel bir kamu kariyeri kurabilirsin. Unutma, meslek sadece para değil, aynı zamanda seni zihnen ve ruhen beslemeli 💫 Kariyer yolunda kafan karışırsa kendine “Ben neyi yaparken yorulsam bile içten içe mutlu olurum?” sorusunu sık sık sor 😉💛
Masa başında iş yapmak istemiyorum masa başı hariç hangi meslekler yapabilirim
Süpersin, bunu erken fark etmen büyük avantaj 📚✨
Masa başı istemiyorsan infaz koruma memurluğu, zabıta, itfaiye eri, şoför, dağıtıcı, bahçıvan, teknisyen yardımcısı gibi kadroları takip edebilirsin 🚒🧯🛠️
İtfaiye erk veya teknisyen yardımcısı direk üniversite olmadan kpss ortaogretim sınavı ile olunuyormu