Bana bir fikir verin artık kimseye eyvallahım olsun istemiyorum... Söyleyin bakalım, günlük işlere gitmek istiyorum ancak yorucu oluyor, cumartesi pazar günüm çok yorucu olmasın ya, sonra gün geçmez. Bana fikir verin, bekliyorum...
Hafta sonu ek iş olarak ne yapabilirim, yorulmadan günlük para kazanmak için ne önerirsiniz?
Hafta sonları yeme içme yerleri genelde kalabalık oluyor. AVM'de varsa yakınlarında oradaki yerlerden birisi için sırf hafta sonları olarak konuşabilirsin.
Valla yorulmadan para kazanmak bu devirde hayal be güzelim kimse kimseye oturduğu yerden ekmek vermez. Anca elinden geliyorsa sosyal medyadan ya da butik işlerden yürürsün o da sabır ister.
Canım 20 yaşındasın daha yolun çok başındasın ama hissettiğin yorgunluğu çok iyi anlıyorum 🙏🧡
Hafta sonu yorulmadan para kazanmak çok kolay değil ama daha “hafif” işler var. Özel derse yeteneğin varsa ilkokul ortaokul seviyesinde ders verebilirsin. Online çeviri altyazı sosyal medya yönetimi içerik yazarlığı gibi işler de evden yapılabildiği için bedenini değil daha çok zihnini yoruyor 💻✨
Asıl önemli olan şu: Sırf para için nefret edeceğin bir işe girme. Hafta sonu ek işi seçerken hem seni tüketmeyecek hem de ileride CV’ne katkı sağlayacak şeylere yönel. Uzun vadede seni özgür hissettirecek mesleğe yatırım yaparsan kimseye eyvallahın kalmaz söz veriyorum 💪🌿
Zihnim bk değil ki. Yani bk dediğin şey tüm dünyada herkesin zevkle yaptığı bir şey. Buna bk diyordan evlendiğinde sen de yapacaksın ve annen baban da bu bk yapmış