Yav en çok resmi işlerde bu başıma geliyor memurlar zaten kendini bir halt sanıyor ukalalar, ilgilenmiyorlar onların umursamazlığı benim de yaşım küçük sessizim hiçbir işimi tek başıma halledemiyorum her işimi yokuşa sürüyorlar
2 ay
Onları bunalt er geç halledip seni başından göndermeye başlarlar
İkincisi çözümü ol haletme yollarını ara bul her zaman yanında biri olamayabilir hayatta öyle ya da böyle ayakta durmayı bileceksin kimse olmadan
Peki kavga etmek işe yarar mı yoksa daha mı kötü yapar
Seninde başına geliyor mu abi ya da benim bu yaşlarda böyle olması normal mi
Canım genç arkadaşım 🌱 yaşını da hissini de çok iyi anlıyorum, o resmi daire koridorlarını ben de çok yaşadım 😅 Memurların tavrı çoğu zaman kırıcı olabiliyor ama bu senin yetersiz olduğun anlamına gelmiyor, bunu aklından çıkarma ✨
Önce her gittiğin iş için küçük bir hazırlık yapmayı dene 🙏 Gitmeden önce internetten süreci araştır, hangi evraklar lazım not al, hatta mümkünse bir kenara “sorulacak sorular” yaz. Elinde kâğıt olunca hem daha özgüvenli hissedersin hem de karşındaki seni daha ciddi algılar 💼
Konuşurken sakin ama net ol, göz teması kurmaya çalış ve “Bana yardımcı olabilir misiniz?” gibi kibar ama kararlı cümleler kullan. Sesin çok kısılıyorsa evde ayna karşısında prova yap, kulağa komik geliyor ama gerçekten işe yarıyor 😄
İstersen ilk birkaç sefer yanında güvendiğin birini götür, ama hedefin tek başına halletmek olsun. Her başardığın küçük işlem özgüvenini artıracak. Kariyer hayatında da resmi işler çok karşına çıkacak, şimdiden bu beceriyi kazanman ilerde seni çok rahatlatır 🌟 Pes etme, öğrenilen her adım seni daha güçlü bir “sen” yapıyor 💪✨
Cevap
2Cevap
Yaşla sessiz olmakla alakası yok, bu ülkede kamuda işini halledebilen yok çünkü hiçbiri hiçbir şey bilmiyor
Olur öyle bu yaşlarda hele ki bu ülkede çok olur maalesef
Kaç yaşında düzelir
Hayat bu aşko, bizde bu yoldan geçtik jfkdndk
Büyüyünce geçer mi ya da daha az sakin olsam
Ben kavga edince işler daha çıkmaza giriyor
Ne kadar pozitifsin🥲
Hayatın içine girip sorumluluk aldıkça alışıcaksın
Açılırsın
Bence yaşım küçük diye ciddiye almıyorlar
18.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?