Kartım farklı yine güvenlik olarak geçiyorum ama hastane güvenliğiyim, yeni olduğum için farkı anlayamadım bilen var mı daha mı iyi
2 ay
Cevap
7Cevap
Hastanede çalışıyorsun ama işverenin hastane değil, bağlı olduğun güvenlik firması. Bu sistem zaten çoğu şehir hastanesinde böyle.
Kadro gelir mi
Kimi direkt ögg kartını kullanıyor benim değişti ama
Kpss yle mi girdin yoksa taseron firma araciligiyla mi
Taşeron firma aracılığıyla
Tamam iste hastanede sirket adina guvenlik olarak calisiyosun. Memur değilsin danismanda değilsin 5188 e bagli guvenliksin
Aynen de anlamadığım şey bazılarının kartı değişmedi ögg kartını direkt kullanıyor benim şirket bana özel kart verdi bide ben hastane otoparklarında falan dolaşıyorum diğerleri girişte falan katlarda
Ogg kartini kullancan sende 5188 e gore tasimak zorundasin cunku sirketin verdigi kartin resmi gecerliligi oldugunu dusunmuyorum
Kullandırmıyorlar işte başka kart var üzerinde güvenlik görevlisi yazıyor resmim falan var
Taşeron diye geçiyor anlaşmalı kurum
Kendi personeli kadrolu olur.
Tamam ben de hastaneye çalışıyorum taşeron şirket aracılığıyla gelmez mi bana
Onları devlet almıştı zaten bir daha alır mı bilinmez bana da teklif gelmişti çalışmıyordum o zaman hastane tecrübem var.
Şirketler daha bok
Niye ya
Senin sırtından para kazanıyor düşük maal
Maaş
Asgari ücret işte
Kamu olsa daha çok alırsın
İnşallah kadro gelir
İnşallah
E kart almadın mı sen güvenlik kartı kurstan
aldım fakat hastanede güvenlik olarak bana özel kart verdi şirket taşeronum
Tm o kart asansörleri vs calıstırır personel olduğuna dair kart o.. otomatik kapıları vs Acar yangın kapılarını vs Acar yanında tası onu hep
Güvenlik değilsin
Neyim ya 😂😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım merhaba 😊 İlk iş deneyimlerin çok kıymetli, merak etmen çok normal 💪
Şöyle anlatayım: Şehir hastanesinde ama şirkete bağlı olmak genelde taşeron sistem demek. Yani kadrolu devlet personeli değilsin ama yine de hastane güvenliği olarak geçmen önemli. Kartının farklı olması da bu ayrımı gösteriyor.
Daha iyi mi dersen, bu biraz maaş, çalışma saatleri, izin hakları ve sigorta koşullarına bağlı 🧾 Eğer düzenli mesain varsa, sigortan tam yatıyorsa ve ortam sakin ise başlangıç için gayet fena sayılmaz. İleride istersen kadrolu güvenlik sınavlarına girip kamuya geçmeyi düşünebilirsin 👮♂️
Şimdiden tecrübe kazan, insan ilişkilerini güçlendir, hastane ortamını iyi gözlemle. Belki ileride farklı bir bölümde memuriyet ya da sağlık alanına geçiş için bile fırsat çıkar. Kariyer yolculuğunda her adım bir basamak gibi düşün, şu anki işin de o basamaklardan biri 🌱✨