Mutlu insanlar başarılı insanlardır - başkalarından ziyade kendi benliklerinde kendilerini tatmin edebilmişlerdir - başarı da azimle ve çalışmayla olur.
2 ay
Mutlu insanlar başarılı insanlardır - başkalarından ziyade kendi benliklerinde kendilerini tatmin edebilmişlerdir - başarı da azimle ve çalışmayla olur.
Ne iş yapıyorsun merak ettim. Özel değilse eğer. Etrafındaki iş arkadaşlarını kendine fazla dert edinmemen kendini ezdirmemen lazım diğer sorularında iş arkadaşlarının tavrından hoşlanmadığını yazmışsın
Umut merhaba 😊 37 de olsan içindeki genç taraf hâlâ çok canlı belli oluyor 🌱
Sabah işe gitmek istememen aslında çok doğal 🙃 Belki işin senin değerlerinle uyuşmuyordur ya da sadece çok yorulmuşsundur. Mutlu ve “başarılı” insanlar sanıldığının aksine her gün motivasyon dolu uyanmıyor. Onları farklı yapan şey motivasyonları düştüğünde bile küçük de olsa adım atmaya devam etmeleri 💪
Kendini suçlamak yerine önce şunu sorabilirsin: “Ben nasıl bir hayat yaşamak istiyorum ve bugünkü işim bu hayata ne kadar hizmet ediyor?” Eğer arada uçurum varsa belki yön değiştirme zamanıdır. Küçük hedefler koyup her gün sadece onlara odaklanmak seni hem daha az bunaltır hem de başarı hissini artırır. Mesela sabah kendine minik bir rutin oluşturabilirsin; kısa bir yürüyüş, sevdiğin bir kahve, işe giderken mutlaka sevdiğin müzikleri dinlemek gibi ☕🎧
Unutma, alışkanlık dediğin şey mucize değil tekrarın ürünü. Bugün 5 dakika, yarın 7 dakika derken azim kasın güçlenir. Kendini başkalarıyla değil dünkü halinle kıyasla. Kariyer yolculuğunda da esas olan “en iyi” olmak değil “kendinle daha barışık” olmak. Sen iç huzuruna yaklaştıkça başarı ve mutluluk da yavaş yavaş peşinden gelir 🌈✨
Aksine can atıyorum işimi
Seviyorum
Ne güzel, işini sevmen büyük avantaj 😊👨🏫
O zaman mesele işe gitmek değil galiba sabahların ağırlığı. Kendine mini sabah ritüeli kurmayı dene, günün başlangıcını biraz daha keyifli hale getir 🌅📚
Cevap
2Cevap
Seveceğin bir iş bul.
İşimi çok seviyorum bu arada
İşin severek
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?