Sınav temmuzda arkadaşlar birazcık temelim var, yetişir mi konular
2 ay
Cevap
14Cevap
Merhaba, ben de hazırlanmaktayım yani temeliniz de varsa bence rahat bir şekilde yetiştirirsiniz. Başarılar diliyorum.
İnşallah çok sağ olun 🙏
Rica ederim 😊
Hazırlanmıyorum.
Sınavlar ile hayatım bitti ☺️ ama hayat sınavı iş hayatı devam
Kuzenim kazandı Ankara elmadağ da başlayacak
Hayırlı olsun darısı bana 😇
Olur olur sen başarırsın biraz yoğun çalış sıkılmadan çalış atanırsın bende atandım zor dediler imkansız dediler torpilsiz olmaz dediler ben atandım sıkılmadan bıkmadan sürekli çalıştım ve atandım çok rahatım
Ne güzel. Ben öyle diyenlerin bahane yaptıklarını ve emek vermediklerini düşünüyorum açıkçası emek verenler atandı benim arkadaşlarım da
Evet ama usanma hep güzel şeyler düşün bazen bitiyor insan o zaman kendine büyük bir motive ver unutma hayatında sıkı çok sıkı bir sene bir ömür rahat edecek fırsatı sunacak bak seçim ağzı seneye veya diğer sene çok alım olur iyi değerlendir ne zaman istersen motive veririm sana
Çok teşekkürler 🥰 Ben zaten yapacağıma inanıyorum içimden bı ses sürekli öyle diyor olacak zaten Allah'ın izniyle diyor
Aynen öyle olacak
Ay inşallah 🙏🤭
Yetisir ama sana tavsiye öncesinden oturup harıl harıl çalışma.
Harıl harıl çalışmazsam yetişmez ki
Yanlış işte bu. Aylar öncesinden harıl harıl çalışman inanki sana bir şey kazandırmaz. Ben kitabın yüzünü açma demiyorum aç çalış ama son 1 hafta kalasi yaparsan akılda kalır
Yetişir
Düzenli olunca 3 ay güzel bir süreç
Bıraktım birkaç sene önce
Neden bıraktın bırakma
Zaten bölümü isteyerek yazmadim akademi şeysi gelince iyice soğudum. Farklı alanları kovalıyorum. Akademi kalkarsa bir ihtimal hocam
Hakkınız da hayırlısı olsun
Sizinde
Sağ olun
Rica ederim
Allah zihin açıklığı versin
Amin teşekkür ederim
🙏🙏🙏
Kendine bağlı birazda bence
Ben hazırlanıyorum
İnşallah sınav güzel geçiyor
Sende mi edebiyat djösmdösöd
Evet sende mi 😄
Allah yardımcımız olsun
Başarılar diliyorum 🙂
Teşekkürler 🤗
Ags nedir bilmiyorum
Akademi Geçiş Sınavı. Öğretmenler artık KPSS ile atanmıyor üniden mezun olduktan sonra bu sınava giriyor öğretmen akademisine gidiyor kazanırsa sınavı ve akademiyi bitirme ortalamasına göre de ataması yapılıyor
Aa öyle mi bilmiyordum artık hersene bir şey ekleyip bütün sınavların adını değiştirdikleri için
Aynen öyle bizim de kafamız allak bullak oldu zaten
Yetişir bence
Ben değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merveciğim sen zaten 29 yaşındasın ve az da olsa temelim var diyorsan kesinlikle yetişir 💪✨ Temmuz için gayet makul bir süredesin. Düzenli ve gerçekçi bir program yaparsan konu yetişmemesi için hiçbir sebep yok.
Önemli olan her gün az da olsa çalışmak, moralini korumak ve kendini başkalarıyla kıyaslamamak 💜 Kariyer yolculuğunda en büyük gücün istikrarın ve sabrın olacak, bunu sakın unutma 🌿📚