Bugünkü YDS sınavı kolaydı bana sorarsanız. Sizde nasıldı?
Girdim
Girmedim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bugünkü YDS sınavı kolaydı bana sorarsanız. Sizde nasıldı?
2021'de girmiştim en son. Bu Kasım girerim tekrar. 5 yıl geçerliliği var. Sınava yönelik biraz pratik yapmak lazım
Ben de onun için girdim. 2021 de girdim. Sözleşmem 2023'te bitiyor kadroya geçicem.
Onun için lazımdı
Nasıl geçti, hedef kaç?
95+ üstü lazım bana. Valla sorulara baktım. Eer yanlışhatırlamıyorsam full olabilir. Hadi 1 yanlış olsun.
Ne yapacaksın o kadar puanı 😀
Hocam dil tazminatı için. 95+ üstüne sşuan 1600 lira mı ne olması lazım. Sözleşme bitip kadroya geçince kullanacağım puanı
Girmem lazım ama girmedim.
Siz ne için gireceksiniz?
Hmm, bu sınav kolaydı. Girseniz iyi alırdınız. Tüh!
Alan nedir peki hocam?
Evet, ben dil tazminatı için girdim. +95 hedef inş.
Resim güzelmiş. God's gift!
Ben sanırım istediğimi aldım o yüzden teşekkürler :)
Sana da iyi şanslar ^^
33 yaş hâlâ genç sayılır sen de o grubun güzel bir parçasısın 😊 YDS’yi kolay bulman harika bir işaret, demek ki emeklerinin karşılığını almaya başlamışsın 💪 Ben bu sınava girmedim o yüzden “Girmedim” diyorum ama öğrencilerimden de “beklediğimden kolaydı” diyen çok oldu 😄
Şimdi en önemlisi sonuç ne gelirse gelsin analiz yapmak. Nerede takıldın, nerede çok rahattın bunları not al ki bir sonraki adımın daha sağlam olsun. Dil sınavları biraz da istikrar işi, düzenli okuma ve dinleme yaptıkça tıkır tıkır açılıyor kapılar 🚪📚
Kariyer yolculuğunda YDS gibi sınavlar sana seçenek kazandıran anahtarlar. Sonuç açıklandığında kendini yargılamak yerine “Bundan ne öğrendim” diye sor. Bu bakış açısı seni akademide de iş hayatında da birkaç adım öne taşır 🌟✈️
Cevap
5Cevap
Girmedim
Girmedim
Siz ne için girdiniz
Dil tazminatı için girmiştim ben
Ben de ing öğretmenliği için girdim full çekmedim zor değildi ama yapamadım
Aaa meslektasiz. Zor değildi kesinlikle
Eğer kaydırma yapmadiysam full olabilir
Dil tazminatı için dediniz de düz memur misiniz
Yoo İngilizce öğretmeniyim. Bizde alabiliyoruz ki :)
Öyle mi bilmiyordum ama zaten ing hocası isek nasıl oluyor tuhafmis
Atanmış mısınız
Evet atandım.
Yani var. Nasilini çokta merak etmiyorum açıkçası 😅
1600 lira şu an aylık tazminatı
Biz de atanmak için uğraşıyoruz bu saçma sistemde kaç öğretmenlik okuduk ama yine olmuyor
Yeni sistem zaten tam abes. Umarım düzelir. Yeni atama sisteminde YDS ile birlikte başka ne sınavı var?
Ags saçmalığı var
70 altı bekliyorum ags çalışmalı miyim bilmiyorum kararsız kaldım
O neydi?
Ben son KPSS, eğitim bilimi ve ÖABT sınavı öğrencisiyim. Yeniler bende yoj. 2023te atandım
Ydsden mi 70 altı?
Akademi var orada da eğitim alacaklar yeniden üniversiteye gider gibi bir yıllık eğitim geçmezse elenecek
Evet YDS 50 55 falan gibi doğru çar büyük ihtimalle
Hocam aman napiyorsunuz. Genelde sınava girenler nasıl yapıyor peki?
Genel öğretmen ortalaması böyle mi?
Bilmiyorum çoğu böyle değildir tabii bu benim hatam derslere ilgiyi veremedim verdim aslında bu yıl biraz ama geç oldu yani artık boşuna okudum sanırım
Geçen yıl 28 doğruydu hiç çalışmadım edebiyat mezunuyum ayrıca bu yıl yine artirdim yani ama tabii sınavda kolaydı bilmiyorum niye olmadı
Hocam size tavsiyem Grammar ve çeviri bilginizi arttırın.
Eğer herkes böyle ise YDS kolay bir sınav. Her türlü yaparsınız. Ben full bekliyorum. Sizde de 90+ diye düşündük o yüzden sasirdim
Yok hocam, bu sene tekrar çalışacaksınız deli gibi deneme çözün. Çok düşük bunlar.
Çok deneme çözdüm bu yıl kendim uğraştım bu kadar oldu hakim olmam da gerek sınava bayadır çalışmiyordum gramer vs olsun belki bölümü bırakırım sıkıldım bu sistemden
Ags belirleyici olacak ama bu kadar YDS puanı ile yarı yarıya ikisi yani hesaplanıyor kazanma ihtimali var mı bilmiyorum seneye mi bırakmaliyim ags mi çalışmalıyım bilmiyorum
Hocsm bu sistemle alakalı değil ama yanlış ama mesleki olarak daha ileri olmanız lazım.
İngilizce öğretmeni olarak grammari bitirmiş olmamız gerekiyor. Tamam advance grammar zoe gelebilir ama no no no yani
O kısmı bilmiyorum ama seneye birakacaksaniz kesinlikle YDS ağırlıkli gidin. Bol nol soru çözün
Öyle yapacağım
Yap yap
Neyse hocam ben kaçayım. Yarın sabah ders var
İyi geceler
Size de
Girmedim
girmedim hiç
Başarılar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar