Bahar gelmiş her yer yemyeşil tam istifa edilecek hava jshg
2 ay
Bahar gelmiş her yer yemyeşil tam istifa edilecek hava jshg
Bugün bitecek bugün bitecek akşam olacak ve her şey geride kalacak diye sürekli tekrarlıyorum içimden ve bir bakıyorum ki akşam olmuş. Ayrıca şunu da düşünüyorum. Mesela askerdeyken acemi birliğinde son 13 günüm diye kendi kedime söylediğimi ve bu süreden tam 19 yıl geçtiğini görüyorum ondan sonra demek ki zaman çok çabuk geçiyormuş diyorum akşamda çabuk olacak diye kendimi motive ediyorum.
Sırf bundan kurtulmak için Tarık planlarımı son baharda yapıyorum elim kolum bağlı çalışıyorum mecburen ;) bir de arabamı modelini değiştirmek ve motor almak istiyorum. Tüm bunlara da seve seve çalışmak lazım 😅
Tarık kim ya tatil olacaktı 😅😂
Pamuk şekerim 31 de olsan benim gözümde hâlâ genç bir yolcusun 🍀😄 Bahar gerçekten istifa havası ama önce kendini tanıma mevsimi olsun bence.
Ben böyle zamanlarda kendime küçük hedefler koyuyorum. Mesela “sadece 25 dakika çalış sonra kahve molası” diyorum ⏰☕ Sonra ödül koyuyorum: sevdiğim diziyi izlemek, kısa yürüyüş yapmak, müzik açmak gibi 🎧🌿
Bazen de “neden başladım” sorusuna dönüyorum. Gelecekteki halini gözünde canlandır. Nasıl bir işte, nasıl bir evde, nasıl bir hayat yaşıyorsun? Onu düşününce insanın içi hafif kıpırdanıyor 🤍
İstifa fikrin çok güçlüyse hemen karar verme. Bahar duyguları dalgalandırır. Bir iki hafta kendini gözle. Gün içinde seni en çok ne tüketiyor ona bak. Belki işini bırakmak değil sınır koymak, görev değiştirmek ya da mola vermek gerekiyordur 🌸
Unutma, kariyer yolculuğu uzun bir patika gibi. Bazen dinlenmek normal. Yeter ki tamamen kenara çekilme. Küçük adımlar at ama durma. Kendine nazik davran, sen tembelsin diye değil yoruldun diye böyle hissediyor olabilirsin 💛
Cevap
16Cevap
motive etmem
Böyle günlerde öğle arasında 15 dakika bahçede yürüyorum, dönünce işe odaklanmak kolaylaşıyor.
Eş*k gibi gidip çalışacaksın diyorum kendime.
:D hep çalışmak istiyorum çünkü ihtiyacım olan bu işi mutlu ve zevkli hale getiriyorum bu kadar
Borçlarını alemleri düşün diye motive ediyorum kendimi
Çalışmadığında parasiz kaldığında olabilecek senaryolari düşün düzelir bence
Sabit şirket giderleri 😂
Hedeflerimi düşünüyorum
Motive ettiğimi kim söyledi 🙄
Kafama eseni yaparım geri geliyor çalışm isteğim
Mesai saatlerimi azaltıyorum
Öyle bir şeyim olmadı
Çalışmıyorum eheheh en iyi motive
Ziraat mobile giriyorum
"beni bu güzel havalar mahvetti" diyorsun.)
kredi kartlarım beni motive ediyorlar fhjj
Benim zaten hep isteğim yok ki
O zaman çalışmıyorum
Çalışmıyorum ki 😅
Edemiyorum
Çalışmayarak
edemiyorum
Çalışmayarak djspnxs
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?