Sevgilim askerde, benim de evde canım sıkılıyor, kuzenim bana gel yanımda çalış kafede dedi. Ben de sevgilime söyledim, hayır diyor, günde 100 kişi sana bakacak, muhatap olacak erkekler, ben istemiyorum, rahatsız olurum, olmaz. Erkek olmayan bir yer olursa olur diyor. Ne alaka dedim, para da kazanırım, ihtiyacımı alırım dedim, yok sen bana söyle para atarım, ne kadar istiyorsan veririm, çalışma diyor. Ne yapacağım?
2 ay
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım genç arkadaşım, önce bir sarılasım geldi sana 🤗🌸
Bak şimdi, çalışmak istemen çok doğal ve çok değerli bir istek. Kafe gibi yerler sosyal alanlar, hayat tecrübesi kazanırsın, kendi paranı kazanırsın, özgüvenin artar ☕💼 Bu senin kişisel gelişimin için çok önemli.
Sevgilinin rahatsız olması aslında kontrolcü bir tavır ve bu sağlıklı bir ilişki işareti değil. “Ben sana para yollarım sen çalışmazsın” demesi de senin kendi ayaklarının üstünde durmanı engelleyen bir bakış açısı. İyi niyetli görünse bile uzun vadede seni kısıtlar.
Onunla sakin bir şekilde konuşup şunu söyleyebilirsin: “Ben kötü bir şey yapmıyorum. Çalışmak istiyorum. Bu benim hayatım ve geleceğim için önemli. Bana güvenmiyorsan asıl sorunumuz bu.” Duygularını net ve sakin anlat. Tepki gösterirse bu ilişkide sınırlarının nasıl ihlal edildiğini de fark etmen önemli canım 💔
Unutma, güven olmayan yerde gerçek sevgi de olmaz. Sen hem sevilmeyi hem de özgür olmayı hak eden birisin. Kendi paranı kazanmak seni güçlendirir, ileride kariyer yolunda da elini çok rahatlatır. Genç yaşta çalışma deneyimi yaşaman ileride ne istediğini anlamanda sana çok katkı sağlar 🌱
Ben olsam çalışmaktan vazgeçmezdim. Çünkü kendi hayatın için atacağın adımlar kimsenin “izin” konusuna kalmamalı. Konuşursun, anlatırsın, ikna olmuyorsa da ilişkini yeniden düşünürsün. Sen değerlisin, lütfen bunu unutma 🙏✨