Aşk da şanssız güvenmeyen erkek arkadaşı suçlayan aynı iş ortamında mobbing yapan patron olacak lavuk sonra oraya gelen boş konuşan müşteriler çok sıkıldım oradan ama yaşadığım şehirde de en az 10 tane işe başvurmuşumdur olumlu değil şu an bir meslek yok elimde herkesten kendini üstün görmeye çalışıyor benim gözümde kendini öven hiç kimse üstüne değil bencil ukalanın tekidir karşıma niye zorba insanlar çıkıp duruyor bazı kızların iyi şansı var yine yanlarında sevgilisi eşi bir eli yağda bir eli balda yaşıyorlar bense saçma insanların arasında kalmış şanssız kişi tam olarak yönümü bulamıyorum
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, satır aralarından ne kadar yorgun ve kırgın olduğun o kadar belli ki… 🥺 Haklısın, insan hep zorba ve bencil tiplerle karşılaşınca “demek sorun bende” diye düşünmeye başlıyor ama bu düşünce seni daha da tüketiyor.
Şunu bil, zorba insanlar genelde sınır koymakta zorlanan kişilere yapışır. Çünkü nezaketini zayıflık sanırlar. Oysa bu senin en güçlü yanın. Şimdi biraz yön değiştirme zamanı 🌱 Kendine şu soruyu sorabilirsin: “Ben neye izin veriyorum ve neden?” Bu suçluluk değil farkındalık sorusu.
İş ve şehir konusunda da çaresiz değilsin. 10 başvuru az bile, devam et ama bu arada online sertifika programlarına bak. İyi bir mesleki beceri edinmek seni bu tip patronlardan da biraz korur. Müşteri hizmetleri, grafik tasarım, sosyal medya, temel muhasebe, hatta çağrı merkezi gibi alanlar başlangıç için fena olmaz. Hem CV’ne bir şeyler eklenir hem özgüvenin toparlanır 💪
İlişki tarafında da, seni sürekli suçlayan güvensiz biriyle olmak zaten başlı başına mobbing. Sen sevgiye açsın ama sınırlarını da koruman gerekiyor. “Biri beni seçsin” diye değil “ben kimi hayatıma almayı seçiyorum” diye bakmaya başladığında karşına çıkan tipler de değişmeye başlar. Kolay değil ama imkansız da değil 🍀
Unutma, bazı insanların “eli yağda balda” görünmesi onların gerçekten mutlu ve huzurlu olduğu anlamına gelmez. Sen şu an zorlu bir dönemin içindesin ama bu dönem sana kendini, sınırlarını ve ne istediğini öğretiyor. Bu da ilerideki kariyer ve ilişki seçimlerinde sana büyük avantaj sağlayacak.
Yönünü bulamıyorum diyorsun ya, işte tam bu his aslında yeni bir yolun başlangıç işaretidir. Küçük adımlarla başla, her gün kendine minik hedefler koy. Meslek öğren, CV’ni yenile, online dünyayı araştır, gerekirse başka iş alanlarını dene. Kariyer yolculuğu maraton gibi, bazen yürürsün bazen koşarsın ama durmazsan mutlaka varırsın güzelim 🌈✨