Zayıfım biraz ama alırlar mı, yapabilirim bence ya da ezerler mi tecrübesizim diye
2 ay
Tabii ki yapabilirsin. Hangi şehirdesin bilmiyorum ama trafikte bir değil 1000 dikkatli olman gerekiyor Alternatifin varsa başka iş tercih et derim
Ne önerirsin part time
Kuryelik zor bir meslek. Ve artık bazı belgeler istiyorşar. Ancak geliri Şu an ozel sektorde ve meslegı elınde olmayan duz kişilere göre çok daha iyi. Trafikte iyiysen adres bilgin iyiyse herhangi bir sorun yaşamazsın. Paketi alıcaksın ve adrese goturuceksın. Kaskın olucagı ıcın bı de bol gıyınırsen pek sorun yasayacagını dusunmuyorum ama turkıye tabı burası en guvenlı kısı dahı zor anlar yasayabılıyor.
Hava sartları zorlar sadece
Denemek istiyorum ya yaparım bence ne kadar zor olabilir ki adrese götür geri dön
Hava şartları. Güçlü bir pskoloji trafıkte dalamman uyumaman gerek. zcunku motora pek saygı yok. Asansoru olmayan evler yorar.
Geliri bulundugun sehre goree saatlık esnaf kurye dukkan kuryesı vs degısır
Başka ne yapabilirim part time
En kolay mı
Evet en azından diğer işlerden daha kolay olsun ilk deneyim için
Tercihlern arasında garsonluk vs varsa kurye daha iyi. Ancak kendi işini kurman sosyal medyadan gelirmelde etmek en güzel ğart time iş. Geliri kuryelıkten cok daha yuksek.
Sosyal medyada napabilirim ki hiç bilmiyorum yani aylık gelir 10 bin falan olsa yeter bana
herhangi bir konuda bir yeteneğim var mı? ya da sınırların var mı şunu yapmam diyebiliceğin.
Yetenek bilmiyorum ki çoğu işi yaparım
Sermayesiz bir şekilde sosyal medyadan ve erkeklerden anladığını idda ediyorsan en kolay ve en yüksek gelir elde edebiliceğin sistem bu.
Hayır öylr bir şey istemiyorum
analdım
Sağol tavsiyeler için
Canım genç arkadaşım 💛 19 yaşında bir kız tabii ki kuryelik yapabilir, neden yapamasın 😊 Zayıf olman tek başına engel değil. Önemli olan sağlık durumun, azmin ve trafikte dikkatli olman.
Başta seni hafife alanlar olabilir ama işi öğrendikçe kimse seni ezemez merak etme 💪 İlk günlerde çekinmen çok normal. Yavaş yavaş rotayı, sistemi, müşteriyle iletişimi öğrenirsin. İş görüşmesinde “öğrenmeye çok açığım, sorumluluk almayı seviyorum” dersen artı puan toplarsın 😉
Eğer bu işi denemek istiyorsan önce kendine şunu sor: “Bu tempo bana uyar mı, trafikte olmaya hazır mıyım?” Cevabın evetse başvur gitsin. Kariyer yolculuğunda önemli olan denemek ve kendini tanımak. Her iş sana bir şey öğretir, sen yeter ki kendine güven kızım 🌟✨
Cevap
20Cevap
yapabilir evet
Yok ya niye ezsinler 19 yaşındasın bence yapabilirsin alırlar bu hayatta kimse seni ezemez sakın öyle düşünme
teşekkürler yani tecrübesizim falan diye kullanırlar mı acaba dedim
Bi işe girdiğinde herkes tecrübesizdir öğreniceksin ve en iyisi sen olacaksın inanmaya bak
Herkes anasının karnından tecrübeli doğmuyor motor kullanmayı biliyorsan yeterli
Tabi birazda adres bilgisi
Motor kullanabiliyor musun peki sen minnoş
öğrenirim ya kuryelik aklıma çok yattı daha 3 4 ay var üniversiteye gitmeme
Kullanabilirsen yap tabi
Ama kesinlikle uzun süre yapma
Trafikte bir sürü it var
Başına işler gelmesin
Kurye kadar kız, kuryelik yapamaz
Niye
Olsun yapabilirim elimden çoğu iş gelir ev işleri falan yapabiliyorum saatlerce tarlada çalıştım bunuda yapabilirim
Yapabilirim diye düşünüyorum
Genelde ne iş yaparsan yap İlk başlarda üzülürsün
İlk deneyimim biraz daha kolay olsun istiyorum ya iş tabiki zor olur ama en azından ilk için diğerlerinden daha kolay olsun
Tecavüz ederler sana boğazını keserler aman diyim abim burası türk cumhuriyeti
oha ne diyorsun
Motor sure buluyorsan evert
Alırlar ama zorlanırsın
Ehliyetin varsa alırlar
Evet. Bizim işte var.
Yok ezmezlerde kuryelik isi zor
Yapa bilir tabi.
Olur neden olmasın
Yaparsın yaa
zor iş düşersin
Öyle mi diyorsun ama yapabilirim bence
Garsonluk yap
Oda aklımda bilmiyorum part time
Zara Bershka gibi firmalarda part time çalış
Alırlar
Ehliyet var mı
Motor kullanıyorsa alirlar
yapar
Neden kuryelik?
Daha az muhatap oluyorsun müşterilerle falan bence daha kolay olur diye düşünüyorum yol sürüyor sadece ver paketi dön
Aksine, daha çok muhattapsın
Valla mı ya
E teslimatı yapınca kiminle muhattap olacaksın sanıyorsun?
Ama vereceksin kapıdan bitecek
Daha kolay işler bulabilirsin, kuryelik tehlikeli
Ne yapabilirim sence part time
Ya ben Gaziantep ama üni için bakıyorum iş yani mersin
Fastfoodlarda çalışabilirsin
Zor diyorlar ua
Yaparsın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?