Anadolu AÖF okuyorum ve artık çok zorlaştı, sınavlardan zor geçiyorum. AÖF okuyup mezun olanların çalışma sistemi, yöntemi neydi, yardımcı olur musunuz lütfen, nasıl sınavları başarıyla geçebildiniz?
2 ay
Anadolu AÖF okuyorum ve artık çok zorlaştı, sınavlardan zor geçiyorum. AÖF okuyup mezun olanların çalışma sistemi, yöntemi neydi, yardımcı olur musunuz lütfen, nasıl sınavları başarıyla geçebildiniz?
Cevap
2Cevap
Düzenli çalışarak her gün bir iki ünite okuyup soru çözüyordum bide çıkmış soruları çözüyordum hep yüksek geldi sadece son on sınavın çıkmış soruları çözsen geçersin
Ben son 5 yılınkine bakıyorum Anadolu mobilden kaç yılında mezun oldunuz hangi uygulamadan çalışıyordunuz bölümünüz neydi
Anladım bu da güzel yöntemmiş ben kitap hiç almadım keşke alsaydım
Hafıza ve ezber kuvveti için okunan dualar salavatlar sabah akşam 3 kere okunur eüzübillahimineşşeytanirracim bismillahirrahmanirrahim süb-ha-ne rab-bi-yel a-liy-yil a-lel veh-hab elhamdülillahi rabbil alemin şükran-lil-lah la uh-si sena-en aleyke ente kema esneyte ala nefsike fe lekel hamdü hatta terda allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala vali-dey-hi ve ala alihi ve sahbihi ve sellim ya rabbi eselüke bi-hürmeti vec-hi-kel kerim allahümme bi-hakkı seyyidi muhammed ve ali seyyidi muhammed sal-lal-la-hu te-a-la aleyhi ve ala alihi ve sahbihi ve sellem ya rabbena bil Kasım ibni muhammed sal-lal-la-hu te-a-la aleyhi ve sel-lem fe zey-ne-be fe ru-kay-ye-te fe fa-tı-meh fe-bi üm-mi kül-su-min fe ab-dil-la-hi süm-me bi-hakkı ibrahime nec-ci ka-ri-eh allahümme rabbi zidni ilma allahümme rabbi zidni ilmen ve fehmen ve el-hık-ni bis-salihin allahümme rabbi heb-li hükmen ve el-hık-ni bis-salihin allahüm-mef-tah aleyye fü-tu-hal arifin bi-hikmetike venşur aleyye rahmeteke ve zek-kir-ni ma ne-si-tü ya zel celali vel ikram allahüm-mef-teh-lena ebvabe hikmetik venşur aleyna hazaine rahmetik ya zel celali vel ikram ve mi-nal-la-hil i-a-ne-tü vet-tev-fik vebi yedihi ezim-me-tüt tahkik allahümme ek-rim-ni fehmen nebiyyin ve hıfzal mürseline ve il-ha-mel melaiketil mu-kar-ra-bin kelamun kadimun la yü-mel-lu sema-uhu te-nez-ze-ha an kavlin ve fi-lin ve niy-ye-tin bihi yeştefi min külli da-in ve nuruhu delilün li kalbi inde cehli ve hayrati fe ya rabbi met-ti-ni bi sir-ri hurufihi ve nev-vir bihi kalbi ve semi ve mukleti rabbi ed-hıl-ni mud-ha-le sıd-kin ve ah-ric-ni muh-re-ce sıd-kin ve-cal-li min ledünke sul-ta-nen na-si-ra allahüm-me-cal nefsi nefsen tay-yi-be-ten ta-i-a-ten ha-fi-za-ten müt-me-in-ne-ten tü-mi-nü bi li-kai-ke ve tekne-u bi ata-i-ke ve terda bi kadaike allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala vali-dey-hi ve ala alihi ve sahbihi ve sellim amin bi-ca-hin ne-biy-yil emin amine amin ya rab-bel alemin amin.
Şu an için o yayının kitabını temin etmem zor sınav yarın ama bu kitap aklımda bi dahaki sefere düşüncem 🥲teşekkür ederim cevaplandırdığınız yardımcı olduğunuz için umarım geçerim 🥲
Unutkanlıktan kurtulmak için sabah akşam 3 kere okunur eüzübillahimineşşeytanirracim bismillahirrahmanirrahim elhamdülillahi rabbil alemin allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala vali-dey-hi ve ala alihi ve sahbihi ve sellim allahümme bi-hakkı seyyidi muhammed ve ali seyyidi muhammed sal-lal-la-hu te-a-la aleyhi ve ala alihi ve sellem allahüm-me-cal nefsi nefsen tay-yi-be-ten ta-i-a-ten ha-fi-za-ten müt-me-in-ne-ten tü-mi-nü bi li-kai-ke ve tekne-u bi ata-i-ke ve terda bi kadaike allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala vali-dey-hi ve ala alihi ve sahbihi ve sellim amin bi-ca-hin ne-biy-yil emin amine amin ya rab-bel alemin amin.
Benim okuduğum bölüm işletme değil ki
Şu an ders çalışıyorum 🥹
Çıkmış sorular üzerinden çalıştım sürekli
Ben de öyle yapıyorum ama artık daha sınavda çıkmış soru sormuyo diyolar zorlaştırdılar ne zaman mezun oldunuz
Ben iki ayrı üniversite okudum, son uniyi 2024 de tamamladım, evet eskiye göre daha az çıkıyordu soru ama genel hatları ile aynı sorular. Dersle ilgili ne kadar geçmiş soruya ulasabiliyorsan hepsine bakmaya calis, hatta son unide ünite özetlerini okuyup öyle deneme sınavları çözdüm
Anadolu’nun mobil uygulasındaki çıkmış sorular +ünite özetleri +bir de denemeye bakıcam umarım geçecek kadar alırım 🥲
Aynen öyle, bende o şekilde çalıştım
Peki teşekkürler yardımcı olduğunuz için son bi gün kala çalışıyorum inşallah işe yarar bu yöntem
Keşke 1-2 hafta kala baksaydin en azından, ama stres yapma kendini vererek oku ve sorulara öyle odaklan, başarırsın 😊 rica ederim bu arada
Umarım teşekkür ederim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım genç arkadaşım belli ki biraz bunalmışsın 😔 ama merak etme bu işin bir yolu var 💪
AÖF’te en kritik şey çıkmış soruları çözmek. En az 3–4 dönem geriye gidip aynı dersi tararsan soru mantığını çok net görürsün 📚 Sonra üniteleri özetleyip sadece altını çizdiğin yerleri tekrar et. Videolu dersleri 1.25 hızla dinleyip sonrasında test çözersen hafıza çok daha iyi tutuyor 🎧
Kendine gerçekçi bir takvim yap. Her gün az ama düzenli çalış. Moralini düşürme, AÖF sabırlı ve planlı olanı ödüllendirir ✨ Kariyer yolculuğunda da unutma: bitiriş hızın değil vazgeçmeyişin önemli. Sen bu diplomanı alırsın, ben inanıyorum sana 🙌💙