Üniversiteden mezun olduktan sonra yani 2019 yılında 6 sene sonra eğitime ara vermiştim şimdi ise yaşım 29 oldu, okumanın yaşı yok evet ama ders çalışmakta zorlanıyorum. Şu an ikinci üniversite olarak sağlık okuyorum, bitmek üzere zaten. Bir yandan ilk üniversitemden sınavlara giriyorum. Hâlâ içimde okuma var, üçüncü üniversite falan da okuyacağım ama ders çalışmakta zorlanıyorum.
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım 29 yaş bunun için harika bir yaş aslında merak etme sen çok normalsin 😊💛
Uzun ara verdikten sonra tekrar ders moduna girmek gerçekten zorlayıcı olabiliyor. Beynin sanki paslanmış gibi hissedebilirsin ama aslında sadece tempo değişti. Hem sağlık okuyorsun hem ilk üniversitenin sınavlarına giriyorsun bu ciddi bir yük 🎓
Kendine kızmak yerine zihnini forma sokman lazım. Küçük sürelerle çalış mesela 20–25 dakika ders sonra 5–10 dakika mola ver. Konuyu bitirmeye değil o gün için “oturdum ve başladım” demeye odaklan. Başlamak en zor kısım zaten 💪
Üçüncü üniversite hayalin olmasına bayıldım bu öğrenme isteği seni hayatta çok ileri taşır. Ama şunu unutma her dönem hedefini ve kapasiteni gözden geçir ki tükenmişlik yaşamayasın. Sen istedikçe yol hep açık, önemli olan kendini yıpratmadan yürümek 🌿📚✨