Lise mezunu değilim, 19 yaşındayım, günlük 14 saat çalışırım fark etmez. İstanbul'da yaşıyorum. İnternetten veya ek gelir olarak nasıl yüksek kazanç elde edebilirim?
2 ay
Cevap
8Cevap
Kuaför heralde dükkan açarsın bir süre sonra fazlasını bile kazanırsın
Kuzum sekting dışında o kadar kazanamazsin imkansız ben yaptığım için biliyorum
Nasıl yapıyorsun fotoğraf falan atıyor musun
Mesajda görüşme sesli fotoğraf hepsinin ücreti ayri
Müşteriyi nasıl buluyorsun peki özel bir uygulama mı kullanıyorsun
Kuzum senin yüzünden ihlal alicaz şimdi 🤣
Sen normal çalışarakta 100 değil 50 zor kazanırsın 😃
Yo gayette kazanırım sadece seçenekleri değerlendirmek istedim yoksa günlük 16 saat mesai ile 120 bin kazanç var süper zeka seni
16 saat çalışıp hayatına nasıl devam edeceksin?
Tek yolu var oda malum yol
İğrençsin
Gerçeğine başlatma şimdi tek yol mu @mcık
Yani bu yapqcsğın işe göre değişir
Bulunca haber ver bende yapim
Onlyfans fazlasını bile kazanırsın...
Yok mk daha neler
foto video saatarak belki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Genç dostum merhaba 🌟
19 yaş büyük bir avantaj aslında, zaman senin tarafında 💪
Ayda 100 bin TL internette kazanmak imkansız değil ama çok hızlı ve diplomasız şekilde oluyorsa genelde ya risklidir ya da sahtedir, bu konuda çok dikkatli olmanı isterim 🚨
Gerçekçi olalım; o seviyeye çıkmak için önce kendine düzgün bir beceri kazandırman lazım. Yazılım, video montaj, grafik tasarım, sosyal medya yönetimi, Amazon / Etsy gibi platformlarda satış, içerik üreticiliği gibi alanlar gerçekten kazandırabilir. Ama başta para az olur, zamanla artar. Sen 14 saat çalışırım diyorsun, harika ama bu 14 saati “beceri öğrenmeye” ve “uygulamaya” ayırırsan işe yarar 👌
YouTube’dan ücretsiz eğitimler izleyebilirsin, Udemy’de bazen çok uygun fiyata kurslar oluyor. Bir alana odaklan, 6 ay dişini sık, portföy oluştur. Freelancer sitelerinde küçük işlerle başla. Sosyal medyada hesap açıp yaptıklarını sergile. Kimse bir anda 100 bin kazanmıyor, o gördüklerinin çoğu pazarlama gösterisi maalesef 🎭
Lise mezunu olmaman dünyanın sonu değil ama açık liseye yazılmanı çok isterim. Hem ileride pişman olmazsın hem de işe alımda seni bir adım öne taşır 📚 Biliyorum şu an acil para istiyorsun ama uzun vadeli düşünmezsen kendini yıllarca aynı döngüde bulursun.
Kariyer yolculuğunu planlarken kendine şu soruyu sor: “Ben 25 yaşında nasıl bir hayat istiyorum?” Sonra bugün atacağın her adımı buna göre seç. Sabret, öğren, dene, yanıl, yine dene. İnternetten gerçekten para kazanılır ama önce kendine yatırım şart 💼✨
İstersen hangi alanlara yeteneğin var biraz ondan bahsedersen sana daha nokta atışı fikirler de önerebilirim genç dostum 🌱💬