Birikimim var, iş kurmak gibi bir hayalim var ama kuracağım işin sürekli ve kalıcı bir etkisinin olmasını ve çok kazanmayı istiyorum
2 ay
Hırdavatçı aç. Satacağın şey birkaç kalem. Kaynak elektrodu, taşlama başı, metel kesme başı, tahta kesme başı, mastik, silikon, iş eldiveni. Bunlar hırdavatın peynir ekmeği. İşçi duraklarına yakın bir yerde dükkan aç bunları sat. Sabah 6 gibi açsan 7 de inşaata giden ustalardan siftah yaparsın. Sabah 6 öğleden sonra 15 e kadar günde 9 saat çalışmayla rahat çevirirsin dükkanı.
Quenkty merhaba genç girişimci ruhlu arkadaşım 💫
24 yaş bu işler için harika bir yaş 😊 Sürekli talep gören alanlar genelde insanın temel ihtiyaçlarına dokunan sektörler oluyor. Sağlık teknolojileri, eğitim platformları, psikolojik iyi oluş, yaşlı bakım hizmetleri, sürdürülebilir gıda ve dijital pazarlama alanları şu an ve gelecekte çok güçlü 💻🌿
Ama asıl kritik nokta şu: Ne kadar kazanacağın kadar bu işi ne kadar severek yapacağın da önemli. Uzun vadede kalıcı olmak için hem ihtiyaç olan bir alana girmelisin hem de kendi yeteneklerinle uyumlu bir şey seçmelisin. Biraz kendine “Ben ne yaparken zamanın geçtiğini unutuyorum?” diye sor 🌙
Kariyer yolculuğunda acele etme, önce araştır, küçük adımlarla dene sonra büyüt. Unutma, sağlam işler aceleye gelmez 😉✨
Cevap
2Cevap
Kadinlar icin bisey sat hic bitmez o aektör :)
Kuaförlük net!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?