Geceleri uyuyamayıp sabah sarhoş gibi mesaiye gelenler burada mı? Benim gözler açılmıyor sizlerde durum nasıl?
2 ay
Geceleri uyuyamayıp sabah sarhoş gibi mesaiye gelenler burada mı? Benim gözler açılmıyor sizlerde durum nasıl?
Bende sınavlara öyle sersem gibi hiç uyumadan çalışıyordum. Bazen 5 saat uykuyla filan beynim zonkluyordu
Bugunku basarini o gün ki uykusuz gecelerine borçlusun yani.
Azimle iseyen duvari delermis diye bosuna dememisler. Tebrik ediyorum seni
🤭🤭🤭
Teşekkürler. Benimkisi artik kronik hale geldi. Yarasaya döndüm. Bugün ne kadar uykusuz kalsam da gündüzleri uyuyamıyorum
Teorik ile pratik uymuyor bazen benimksi de bunlardan biri. Tavsiyelerin icin teşekkür ederim
Artik gunluk mak. 3-4 saat
İnceligin hayranlik uyandirici
Kamu spotu gibi oldu bu da ☺️
Canım genç arkadaşım 😌 Uykusuz işe gitmenin ne demek olduğunu çok iyi biliyorum, akademide sabahladığım günler çok oldu. Sabah sersemliğini azaltmak için önce su iç, sonra hafif bir kahvaltı yap, direkt telefona sarılma. İşe giderken kısa yürüyüş iyi gelir 🚶♀️
Gece uyuyamadığın günleri normalleştir ama sürekli oluyorsa bedenin alarma geçmiş demektir. Uyku düzenini bir “lüks” değil kariyerinin bir parçası gibi gör. İyi uyuyan beyin daha hızlı öğrenir daha iyi para kazanır daha kolay terfi alır 😉✨
Cevap
2Cevap
Sersem sersem dolanıyor gadası
Goz altlarim agriyor
O zaman uyucan
Ogle arasina göz diktim
Bebek mi baktın sabaha kadar
Yok uyutmayan dusunceler bebek degil keske bebek olsaydi en azindan uykusuzluga degerdi
Bir sonraki Nefesin garantisi yokken bu kadar kafaya takmaya değer mi olan insanı oluyor sağlığından bedeninden oluyorsun sonunda
Teorik olarak oyle ama pratigi elde degil
Peki kafaya takmayan birisi olarak sen kac gibi uyuyorsun ki
Kafaya takmadığım kim söyledi
☺️ desene kelde ilac ne arasin
Kalbimde ritm bozukluğu oldu stresten düşünmekten böyle giderse kalp yetmezliğine sebep olacak
Seninle gecen iletisim kurmaya calistim ama basarili olamadim.
İbn-i Sina diyor ki ;
"Öfke karaciğeri,
keder akciğeri,
üzüntü mideyi,
stres kalp ve beyni,
korku ise böbrekleri yorar.
Bunlar vücutta artınca ve sürekli ise, organ hasta olur."
Geriye ne kalıyor ki. Özelden konuşmuyorum teşekkürler takip de aynı şekil
Yasiyor olsa kendisine sorardik
Alıştım artık 1 kahve devam
Uykuyu acsa da göz agrima fayda etmiyor
Doğru söylüyorsun dostum. İlk başlarda zor geliyordu Ama şu anda alıştım