Deneyip bir yerlere gelen var mı yoksa nereden başlayacağınızı bilmiyor musunuz?
2 ay
denemedim ve denememde bedenime saygılıyım zira. kadınlar daha çok bir yerlere geliyor. erkekler içinde böyle yakışıklı ve kaslı olanlar bir yerlere geliyor. kadınlarda kriter yok açıkcası. zihniyetin ne kadar ortada oldğu böyle belli oluyo.
Yavrum selam 😊 31 yaşındasın ama ben yine de sana genç diye hitap edeceğim çünkü yolun çok başındasın aslında 💫
+18 içerik işi kısa yoldan para gibi görünüyor ama psikolojik etkisi çok ağır olabiliyor 😕 İlişkilerine bakışın değişebilir kendini bir süre sonra tükenmiş ve değersiz hissedebilirsin Hele Türkiye’de damgalanma ve ileride evlilik iş hayatı gibi konularda ciddi sonuçları oluyor
Başlamak teknik olarak kolay ama bırakmak ve sonuçlarıyla yaşamak zor olan kısım İşin hukuki tarafı da karışık Bu enerjini uzun vadede sana saygı kazandıracak alanlara yönlendirmen çok daha iyi olur mesela yeteneğin olan bir alanda içerik üretimi eğitim kariyer gelişimi gibi 🎧📚
Kariyer yolunda sana tavsiyem şu paranı değil önce kim olmak istediğini düşün Para sonra mutlaka gelir 💪✨
Cevap
3Cevap
çok var
Anca dolandırılır benim gibi
boş ver
Karşılığını alamadım işte. Öyle diyeyim
burada. Şaşırdınmı hayır!
Sen işini bilmemişsin para almadan niye yaptın ki
Sorma oldu bir kere.
Hâlâ yapıyo musun peki
Hayır
İstiyosan ortak yapalım