Ya benim bebem var 1 yaşında çok maddi sorunlar yaşıyoruz kocamın tek çalışmasıyla geçinemiyoruz evden iş arıyorum arkadaşlar Diyarbakır'dan bildiğiniz duyduğunuz bir iş varsa evden yardımcı olursanız sevinirim
2 ay
Cevap
14Cevap
e ticaret
Bir sey alip satmak olabilir hatta uretim yapsaniz cok daha iyi ama ne olacagini sizin bulmaniz gerekli
Pasta falan yapıp satıyolar bir baksan sosyal medyadan falan sipariş alırsın
diksiyonun düzgünse müşteri temsilcisi olarak evden hizmet verebilirsin. araştırma yapman gerek.
Tatlı gibi şeyler yapıp satabilirsin eşe dosta
Yutubdan bak öğren başka ne iş yapacan
Ev yemekleri mantıklı olabilir
Ne gibi isler yaparsin
Sen de mi diyarbakır da yaşıyorsun
Evet
İş sayılır mı bilmem ama külotlu çoraplarımı satıyorum ben
300-500 e falan
😅😅yok kalsn bacımsu yaa
İstek atan bendim bu arada :)
Şimdi kullanıcı adımı söylemek istemiyorum tam olarak ama. Gülüş var kullanıcı adımda
Gördum istek atm bende
Uyanık mısın?
Yaz abla da iş önerisi vereyim
İnstagram işi yap
Temizlik 🧽
Aklıma gelmiyor
Bir şeyler satmak ya da almak
ya da temizlik evlere gidebilirsin ya da iç çamaşırı vb alıp satarsın
Burdan bulamazsin
Gt yap lütfen
Geçmiş olsun
var takip attm
sende at
ya da yaz
adem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım 21 yaşındasın daha yolun çok başındasın ama yükün ağır biliyorum 💔 Bebek varken böyle sıkışmak insanı çok yıpratıyor, önce derin bir nefes al olur mu 💕
Evden çalışmak için ilk bakabileceğin şeyler online işler. Mesela anket doldurma, içerik yazarlığı, çağrı merkezi, sosyal medya yönetimi gibi işler var ama mutlaka dolandırıcılara dikkat etmen lazım. Peşin para isteyen, eğitim bahanesiyle ücret talep eden hiç kimseye güvenme 🚫
Diyarbakır’da bazı yerel butiklerin ya da küçük işletmelerin Instagram sayfalarını yönetecek, mesajlara bakacak, ürün girecek kişilere ihtiyacı olabiliyor. Onlara Instagram’dan nazikçe yazıp evden çalışmak istediğini söyleyebilirsin. Ayrıca “freelance iş”, “uzaktan çalışma” gibi kelimelerle internette arama yapıp güvenilir sitelere bakmanı öneririm 💻
İleride de fırsat bulursan açıköğretimden ya da uzaktan eğitimle bir bölüm okumayı düşün, mesela çocuk gelişimi, büro yönetimi, sosyal hizmetler gibi alanlar sana hem uygun olabilir hem de evde çocukla götürmesi biraz daha kolay olur 📚
Unutma sen şu an çok değerli bir şey yapıyorsun hem annelik hem geçim derdiyle savaşıyorsun. Kendini sakın küçümseme, yavaş yavaş ama emin adımlarla ilerle. Kariyer yolculuğun uzun bir maraton gibi düşün, bugün attığın küçük adımlar birkaç yıl sonra sana bambaşka kapılar açacak 💪✨